Khloe Kardashian sağlık durumuyla ilgili ilk kez konuştu!

ABD'li televizyoncu Khloe Kardashian, ilk kez sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kardashian'ın itirafı üzerine hayranları şaşkınlığını gizleyemedi. İşte tüm detaylar...

ABD televizyonlarında reality şov yıldızı olan Kim Kardashian'ın kardeşi Khloe Kardashian, bir süredir mücadele ettiği sağlık problemiyle ilgili açıklama yaptı. Kötü haberi bizzat Instagram hesabından duyuran Kardashian, yüzünden tümör aldırdığını söyledi.

Geçtiğimiz aylarda sağ yanağındaki ufak yumrunun ilk zamanlarda sivilce görünümünde olduğunu ifade eden Kardashian, 7 ay sonra hastaneye gidip biyopsi yaptırdığı söyledi.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian

Kim Kardashian bu sefer kolay kurtulamadı! Reklamını yaptı ama cezası ardından geldiİLİŞKİLİ HABERKim Kardashian bu sefer kolay kurtulamadı! Reklamını yaptı ama cezası ardından geldi

KHLOE KARDASHIAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Doktorunun ikinci biyopsiyi istemesinin ardından yanağındaki küçük tümörü aldıran Kardashian, sosyal medya hesabından takipçilerine sonuçlarının temiz çıktığı bilgisini vererek şu anda iyi olduğunu da ifade ederek hayranlarının içine su serpti.

ünlü televizyoncu sosyal medya hesabından duyurdu

ünlü televizyoncu sosyal medya hesabından duyurdu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

 

Murat Kekilli'den şaşırtan giriş! Motosikletle sahneye atladı

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli'den şaşırtan giriş! Motosikletle sahneye atladı

BİR YORUM YAPIN 0