Levent Dörter ile evlenen Dilan Çıtak Tatlıses isyan etti! "Rahat bırakın!"

Geçtiğimiz günlerde Levent Dörter ile dünyaevine giren İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, soyadı değişimi üzerine yapılan baskılara dayanamayarak isyan etti. Sosyal medyada yaptığı açıklama ile gündem oldu.

Dilan Çıtak Tatlıses, nişanlısı Levent Dörter ile hayatlarını birleştirme kararını vermiş e geçtiğimiz günlerde şaşalı bir törenle imzalarını atmışlardı. Düğünde üç farklı gelinlikle boy gösteren Çıtak, şimdilerde isyan etti. 

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'ten kızına servet değerinde düğün hediyesi!

dilan çıtak levent dörter

dilan çıtak levent dörter

TATLISES'İ SİLDİ DÖRTER YAZDI!

Düğünden hemen sonra İnstagram hesabından Tatlıses'i silip Dörter yapan Çıtak hakkında dedikodular çıkınca Çıtak açtı ağzını yumdu gözünü. Çarpıcı açıklamasında ise Çıtak "Küçük bir detay çok fazla büyütülmeden kısa bir açıklama yapmak durumunda hissediyorum. Sosyal medya ismim hala 'dilancitaktatlises' Alt ismim ise 'Dilan Çıtak'dı. Yanına sadece eşimin soyadı eklendi. 'Dörter' olarak" açıklamasında bulundu.

dilan çıtak paylaşımı

dilan çıtak paylaşımı

"HEPSİ BENİM!"

Açıklamasına devam eden Çıtak "Sahne adım her zaman 'Dilan Çıtak'. Kimlik adım ise bundan sonra 'Dilan Tatlıses Dörter'. Soyadlarımı rahat bırakın artık, onların hepsi benim..." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sinema severleri heyecanlandıran yapım "Hara" 14 Ekim'de sinemalarda!

Müge Anlı Meryem'in otopsi raporunu görünce çileden çıktı! "Gün yüzü görme"

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı Meryem'in otopsi raporunu görünce çileden çıktı! "Gün yüzü görme"

BİR YORUM YAPIN 1

Kenan 1 yıl önce

sizde gündemden düşün artık

Toplam 1 beğeni