Müge Anlı Meryem'in otopsi raporunu görünce çileden çıktı! "Gün yüzü görme"

Müge Anlı Tatlı Sert programında günlerdir 3 yaşındaki küçük Meryem'in şüpheli cinayet davası araştırılıyordu. Meryem Ünal'ın otopsisinin çıkmasının ardından Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı.

Ekranların sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", geçtiğimiz günlerde şüpheli Melisa cinayeti ile gündemdeydi. Türkiye'nin merakla ve üzülerek beklediği olayın sır perdesi aralandı. Almanya'da yaşayan anne Melisa canlı yayında Meryem'in katilinin Recep Aldemir olduğunu söyledi.

"Müge Anlı ile Tatlı Sert"

Bu gelişmenin ardından Müge Anlı Katil Recep Aldemir'in tutuklandığı haberini verdi. Haberin stüdyoda alkışlarla karşılanmasının ardından Müge Anlı Meryem'in otopsi raporu hakkında açıklama yaptı. Meryem'in şüpheli ölümü hakkında şu ifadeleri kullandı: "Gerçekten şükür  sizi tebrik ediyorum. Tüm şüphelerinizde haklı çıktınız. İyi ki geldiniz. Recep'in tutuklanması talep edilmişti. Çıkarıldığı mahkemece 'Nitelikli kasten öldürme' suçlaması ile tutuklandı."

müge anlı meryem cinayeti

müge anlı meryem cinayeti

Demet Akalın Müge AnlıİLİŞKİLİ HABERDemet Akalın Müge Anlı'daki olaya öfke kustu! "Allah belanızı versin"

"GÜN YÜZÜ GÖREBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Otopsi raporu hakkında konuşmalarda bulunan Müge Anlı, "Otopsi raporu ortaya çıktı. Çok ayrıntılarına girmeyeceğim ama Adli Tıp Raporu ortaya çıktığında ben bir daha Recep'in gün yüzü görebileceğini düşünmüyorum. Benim inancım o yönde. Recep bize anlattığından da farklı şeyler anlatmış ifadelerinde. Anlattıkları onu kurtaramadı. Yolun sonu cezaevi" dedi.

Müge anlı meryem cinayeti hakkında son gelişme

Müge anlı meryem cinayeti hakkında son gelişme

"BU OLAY DERS OLSUN"

Mahkeme heyeti ve olay üzerine çarpıcı ifadeler kullanan Anlı, "Allah cezanızı versin diyorum. Bu çocuğun ölümüne sebep olan Recep, senin de Allah cezanı versin. Çok diyecek şeyim var da diyemiyorum. Sen gün yüzü görme. Bu olay ders olsun geçen hafta da benzer bir hikayeyi duyduk. Hepimizin içi yanıyor. Herkes şapkasını önüne alıp bir düşünmeli" söylemlerinde bulundu.

Meryem

Meryem

"TUTUKLANDIĞIN GÜN RAHAT UYUYACAĞIM"

Katilin tutuklanmasının ardından tüm Türkiye'nin içine bir nebze de olsa su serpildi. Talihsiz yavrunun ailesi bu haberi stüdyoda sevinçle karşıladı. Acılı baba, anne "Sen de tutuklanacaksın. Tutuklandığın gün bende rahat uyuyacağım. Daha bitmiş değil, senide o kelepçelerle gördüğüm zaman bir hafta rahat uyuyacağım" diyerek isyan etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ahmet Çakar gözlük camlarını öyle bir temizledi ki! Görenlerin midesi bulandı

İbrahim Tatlıses'ten kızına servet değerinde düğün hediyesi!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten kızına servet değerinde düğün hediyesi!
Levent Dörter ile evlenen Dilan Çıtak Tatlıses isyan etti! "Rahat bırakın!"

İLİŞKİLİ HABER

Levent Dörter ile evlenen Dilan Çıtak Tatlıses isyan etti! "Rahat bırakın!"
Zahide Yetiş Mutfak Bahaneden ayrıldı! Yeni isim olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Zahide Yetiş Mutfak Bahaneden ayrıldı! Yeni isim olay oldu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

osmanlı 1 yıl önce

bu mahlukların tiplerine bakarmısınız? gevurdan hayvandan daha aşağı.Çocuğa tecavüz etmiş belli ki.idamı getirmeyen herkese yazıklar olsun.

Toplam 6 beğeni