Zahide Yetiş Mutfak Bahaneden ayrıldı! Yeni isim olay oldu

ATV ekranlarının severek takip edilen Mutfak Bahane programındaki sunucu değişikliği izleyenleri hüsrana uğrattı. Gözlerin Zahide Yetiş'i ararken Mutfak Bahane programının 2. sezon sunuculuğunu üstlenen kişi Derya Taşbaşı oldu. Peki, Zahide Yetiş neden Mutfak Bahane’den ayrıldı?

Gündüz programı kuşağı olarak televizyon ekranlarında yer alan Zahide Yetişle Mutfak Bahane programında şok bir gelişme yaşandı. Her hafta 5 yarışmacının 2 tam altın kazanmak için birbirleriyle yarıştığı Mutfak Bahane'nin ilk sezon sunuculuğunu üstlenen Zahide Yetiş, ikinci sezonda artık olmayacak mı? Programı neden sunmuyor? gibi birçok sorular gündeme geldi. 

Mutfak Bahane

Mutfak Bahane

ARTIK PROGRAMDA YER ALMIYOR

Hafta içi her gün öğle saatlerinden sonra ekranlara gelen "Zahide Yetiş'le Mutfak Bahane" programı yeni sezonda şok gelişme gösterdi. Ekranlara veda eden sunucu Zahide Yetiş programın ikinci sezonunda yer almayacağı konuşuluyor. Zahide Yetiş’in Mutfak Bahane’den ayrılma sebebi ise ücret konusunda uzlaşmaya varılamadığı iddialar arasında. Henüz taraflardan net bir açıklama yapılmadı. 

Derya Taşbaşı

Derya Taşbaşı

PROĞRAMIN YENİ YÜZÜ BELLİ OLDU

İlk sezonda ekran karşısında yer alan başarılı sunucu Zahide Yetiş'in programdan ayrılmasının ardından, Mutfak Bahane'nin yeni sunucusu belli oldu. Programın sunuculuğunu üstlenen Derya Taşbaşı oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

MasterChef Türkiye'de Fatma Nur ve Burak Kaya birbirine girdi: Sen çok saygısızsın!

Müge Anlı Meryem'in otopsi raporunu görünce çileden çıktı! "Gün yüzü görme"

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı Meryem'in otopsi raporunu görünce çileden çıktı! "Gün yüzü görme"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0