Hadise resmen içini döktü! Biriktirdiği ne varsa konuşmasında...

Geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte özel hayatı hakkında konuşan Hadise, resmen içini döktü. Kendisine kötü gelen şeylerden uzak kalmaya çalıştığını ve bunun ona güç verdiğini belirtti.

Ünlü şarkıcı Hadise, 30 Nisan'da evlendiği iş insanı Mehmet Dinçerler ile sürpriz bir şekilde boşanma kararı almıştı. Kısa süren evliliğinde sürekli ağlama krizleriyle kameralara yakalanan Hadise, bu işin kesinlikle bittiğini belirtmişti.

hadise

hadise

"KADININ GÜCÜNÜ ANLATIYORUZ"

Geçtiğimiz gün Dünya Kız Çocukları Günü için konuşma yapan Hadise, özel hayatına dair açıklamalarıyla gündem oldu. Yaklaşık üç yıldır Unicef'te Çocuk Hakları Savunuculuğu yapan Hadise "Sanatçı, ne yaparak genç kızlara ilham verebilir?" sorusuna cevap olarak "Seçtiğim şarkılar, anlatmak istediğim hikâyeler… Benim şarkılarıma baktığınızda ‘Prenses, Mesajımı Almıştır O’, ‘Sıfır Tolerans’, ‘Küçük Bir Yol’.. Aslında bunlar kadının gücünü anlatan hikâyeler. Hep böyle düşünüyordum, hep de böyle düşüneceğim. " ifadelerini kullandı.

hadise

hadise

"MUTLU OLMANIN PEŞİNDEYİZ"

Devamında ise "Hiçbir zaman şarkılarımda ‘Ay yalnız kaldım, ay mutsuzum’ diyen kadın olmadım. Hepimiz şu hayatta mutlu olmanın peşindeyiz. Hayatımızda bize mutsuzluk veren şeylerden uzak durmamız lazım. Ben de bunu yapıyorum. Bana kötü gelen şeylerden uzak duruyorum. Bu da bana güç veriyor." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan'ın çocukları babasının izinden gidiyor!

BİR YORUM YAPIN 0