Merve Dizdar'dan özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraf! Boşandıktan sonra ilk kez...

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan Merve Dizdar, özel hayatıyla ilgili ilk kez bir itirafa imza attı. Geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülenen Dizdar, Gürhan Altundaşar'dan boşandıktan sonra bir türlü toparlanamadı.

Masumlar Apartmanı'ndaki rolüyle adından çokça söz ettiren Merve Dizdar, önceki gün Bebek sokaklarında kameralara yansıdı. Cilt bakımından çıktığını belirten Dizdar, basın mensuplarından gelen soruları yanıtsız bırakmadı. Muhabirlere, "Hayır, böyle çekemezsiniz, cilt bakımından çıktım. Maske taksaydım bari" şeklinde esprili ifadelerle yaklaşan Dizdar, özel hayatıyla ilgili ilk kez detay verdi.

Merve Dizdar

Merve Dizdar

TeşkilatİLİŞKİLİ HABERTeşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'un yeni dizisi belli oldu! Merve Dizdar'la oynayacak

ÖZEL HAYATIM PEK İYİ GİTMİYOR

Meslektaşı Gürhan Altundaşar ile 2018 yılında evlenip 2021 yılında yollarını ayıran Dizdar, boşandıktan sonra özel hayatını toparlayamadığını söyledi. Dizdar, "Özel hayatım boşandığımdan beri pek iyi gitmiyor. Gitmiyor derken, çok iş yaptım. Zaman bulamıyorum, vallahi. Eskiden böyle derlerdi gülerdik; gerçekten öyle zaman yok. Tercihim bu. Şu an iyi çünkü çok sorumluluk oluyor, gerek yok. Zaten işimiz gücümüz var" açıklamasında bulundu.

merve dizdar ve eski eşi

merve dizdar ve eski eşi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak'ın "Spor hayatım darmadağın" videosu yoğun ilgi gördü!

Billur Kalkavan kimdir? Billur Kalkavan kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Billur Kalkavan kimdir? Billur Kalkavan kaç yaşında?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0