Selami Şahin Bartın'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacak!

Önceki gün Bursa'da müzik severlerle bir araya gelen Selami Şahin, Bartın’da meydana gelen maden faciası hakkında duygularını dile getirdi. İstanbul'a döndüğünde, hayatlarını kaybeden madencilerin ailelerine yardım edeceğini söyleyen usta sanatçı "Onlara yardım etmek, ibadet gibi kutsaldır bence o ailelere. Eksik bırakmayalım onları"dedi.

"Ben Bir Tek Kadın Sevdim", "Seninle Başım Dertte" ve "Özledim Her Şeyini" gibi parçalarla Türk müziğinin efsanevi isimlerinden biri haline gelen Selami Şahin, geçtiğimiz gün Bursa'da sevenleriyle bir araya geldi. "Bursa'da sizlerle buluşmak benim için büyük bir onur. Selami Şahin 50 seneyi geçti ve hala varsa sizin sevginizle var. Size ne kadar çok beste yapsam, şarkı söylesem, sizin hakkınızı ödeyemem. Allah sizleri başımdan eksik etmesin. Bu gece okuyacağım bütün şarkılar kendi bestelerimdir" diyerek hayranlarına seslenen usta sanatçı, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı. 

Selami Şahin

Selami Şahin

"ONLARA YARDIM ETMEK İBADET GİBİ KUTSALDIR"

Bartın'da meydana maden faciası hakkında da konuşan usta sanatçı, "Bartın’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum" şeklinde konuşarak üzüntüsünü dile getirdi. İstanbul'a döndüğünde, hayatlarını kaybeden madencilerin ailelerine yardım edeceğinin sözünü veren Şahin, "Allah kimseye dert keder vermesin. Gerçekten hayat devam ediyor. İnsan her an gidebilir. Bugün varız yarın yokuz, gerçekten belli olmaz. Onun için kendinize dikkat edin. Allah hepimize sıhhatli huzurlu ömürler versin ya Rabbim. Aileleri şimdi kim bilir içleri yanıyor. Onlara yardım edebilecek bir şey varsa ben İstanbul’a gidince araştıracağım. Onlara yardım etmek, ibadet gibi kutsaldır bence o ailelere. Eksik bırakmayalım onları" ifadelerini kullandı. 

Selami Şahin Bartın faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardım edecek

Selami Şahin Bartın faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardım edecek

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan sağlık durumunu açıkladı!

Orhan Gencebay'dan kötü haber! Üzülerek duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay'dan kötü haber! Üzülerek duyurdu
İdo Tatlıses'in yeni saç stili şaşkına çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

İdo Tatlıses'in yeni saç stili şaşkına çevirdi!
Hakan Altun'dan samimi açıklama: 85 milyonun evine giriyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Altun'dan samimi açıklama: 85 milyonun evine giriyorum!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0