Justin Bieber'in paylaştığı Şırnaklı Michael Jackson Nezir yurt dışından düğünlere davet alıyor

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ın paylaştığı Şırnak'lı 'Michael Jackson Nezir' lakabıyla tanınan 42 yaşındaki Nezir Ayas, yurtdışından da düğünlere davet alığını açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şırnak'ın Silopi ilçesinde oturan ve 'Michael Jackson Nezir' lakabıyla tanınan 42 yaşındaki Nezir Ayas, Instagram hesabından kendisini paylaşan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'a teşekkür etti. Ayas, paylaşım sonrası yurt dışından da düğünlere davet aldığını söyledi.

Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, Şemdinlili Sofi Ömer'in vidosundan sonra bu sefer de Şırnaklı 'Michael Jackson Nezir' lakabıyla tanınan 42 yaşındaki Nezir Ayas'ı Instagram hesabından paylaştı. Silopi'de ikamet eden Nezir Ayas, kendine özgün halayı ile düğünlerin gözdesi haline geldi. İlçede yapılan düğünlere davet üzerine katılan Ayas'ın halay videoları sosyal medyada milyonlarca kez izleniyor.

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'in kendisinin bir videosunu Instagram hikayesinde paylaşmasıyla ününe ün katan Ayas, İHA'ya konuştu. Nezir Ayas, Justin Bieber'in videosunu paylaşmasından mutlu olduğunu ifade ederek, ünlü şarkıcı Bieber'e teşekkür etti. Justin Bieber'in kendisini paylaşmasının ardından yurt dışından düğünlere davet aldığını ifade eden Ayas, "Yurt içi ve yurt dışından düğünlere halaybaşı olarak davetiye aldım. Halay benim hobimdir. Stresimi halay çekerek atıyorum" dedi.

Düğün sahiplerinden Abdulhakim Öter ise, "Düğün olduğunda Silopi'de akla Nezir Ayas gelir. Çok güzel halay çekiyor, onun olduğu düğünler kalabalıklaşır. Düğünlerimiz olduğunda Nezir ağabeyi çağırıyoruz" şeklinde konuştu.

İdo Tatlıses'in yeni saç stili şaşkına çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

İdo Tatlıses'in yeni saç stili şaşkına çevirdi!
Mehmet Yalçınkaya'dan ders niteliğinde sözler! Fakir olduğumuzu...

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Yalçınkaya'dan ders niteliğinde sözler! Fakir olduğumuzu...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Mmmm 1 yıl önce

Gondi yakışıklı olmuş

Doğrucu Davut 1 yıl önce

Sofi Ömer bir başka

Toplam 1 beğeni