Damla Ersubaşı'ya öyle bir yorum yapıldı ki! Eski eşi Mustafa Can Keser çıldırdı

"Sihirli Annem" dizisinde oynadığı Tuğçe karakteriyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı pijamayla dans ettiği videosuyla tepki topladı. Damla Ersubaşı'na yapılan yorumlara sessiz kalmayan eski eşi Mustafa Can Keser, adeta küplere bindi.

Bir dönemin çocuk oyuncularından biri olarak yıldızı parlayan ve daha sonrasında sosyal medya fenomeni haline gelen Damla Ersubaşı sosyal medyada paylaştığı videolarla gündem olmaya devam ediyor. 2018'de mide küçültme ameliyatı olarak 41 kilo veren ve daha sonrasında bir dizi estetik operasyonu geçiren Damla Ersubaşı'nın son paylaşımı dikkat çekti.

Damla Ersubaşı ve kızları

Damla Ersubaşı ve kızları

ESKİ EŞİ KÜPLERE BİNDİ

Pijmalı bir şekilde kızıyla dans ettiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, gönderisine "Büyük bebemi uyutup dışarı çıkacağımdan haberi yoktur" notunu düştü. Binlerce yorum alan paylaşımın ardından Ersubaşı'nın eski eşi Mustafa Can Keser, kötü yorumlara ateş püskürdü. 

Damla Ersubaşı kızı ile dansı

Damla Ersubaşı kızı ile dansı

Yorumlar karşısında öfkesine hakim olamayan Keser'in yanıtları sosyal medyada "Acaba hala seviyor mu?" ve "Eski eş de olsa nasıl koruyor" gibi yorumlar aldı. 

Damla Ersubaşı

Damla Ersubaşı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Erkan Kolçak Köstendil sokak müzisyenlerine eşlik etti! Sesiyle kendisine hayran bıraktı

Dağhan Külegeç evlilik yolunda ilk adımı attı! Kavak Yelleri'nin yıldızı nişanlandı

İLİŞKİLİ HABER

Dağhan Külegeç evlilik yolunda ilk adımı attı! Kavak Yelleri'nin yıldızı nişanlandı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0