Nurgül Yeşilçay baklava ustası oldu! Özel ders alıp adeta şov yaptı

4 Kasım'da vizyona girecek "Mahalleden Arkadaşlar" filmi için kamera karşısına geçen Nurgül Yeşilçay, baklava açma sahneleri için özel ders aldı. Yemek konusunda çok iyi olduğuna dikkat çeken Yeşilçay, "Bu sahne için iki dünya güzeli Malatyalı kadından ders aldım. Bu arada baklava açmayı, baklava yemekten daha çok seviyorum" dedi.

"Gülperi", "Paramparça" ve "Asmalı Konak" gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, başrolünü Alper Kul ve Murat Akkoyunlu ile paylaştığı "Mahalleden Arkadaşlar" filmi için resmen bambaşka birine döndü. "İlknur" karakteri için üzerine şişmanlatma aparatı takan ve saçlarına 90'lı yıllara özgü perma yaptıran ünlü oyuncu, baklava açma sahneleri için özel ders aldı. 

Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul

Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul

"İKİ MALATYALI KADINDAN DERS ALDIM"

Tam bir Anadolu kadını edasıyla baklava açan ünlü oyuncu "Mutfakla aram iyi ama usta işi hamur açmak bambaşka bir şey. Hele ki konu baklava açmak ise! Bu sahnelerin şova dönüşmesi için iki Malatyalı kadından ders aldım. Oyuncu koçluğumu onlar yaptı. Ayrıca baklava açmayı, baklava yemekten daha çok severim" ifadelerini kullandı. 

Nurgül Yeşilçay baklava açma sahneleri

Nurgül Yeşilçay baklava açma sahneleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Erkan Kolçak Köstendil sokak müzisyenlerine eşlik etti! Sesiyle kendisine hayran bıraktı

Dağhan Külegeç evlilik yolunda ilk adımı attı! Kavak Yelleri'nin yıldızı nişanlandı

İLİŞKİLİ HABER

Dağhan Külegeç evlilik yolunda ilk adımı attı! Kavak Yelleri'nin yıldızı nişanlandı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0