Koruma ordusuyla etten duvar ören Somer Sivrioğlu sessizliğini bozdu!

Son dönemlerde sık sık özel hayatıyla gündeme gelen ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde koruma ordusuyla dolaştığı görüntüler sosyal medyada viral oldu. Tepki çeken görüntülerin ardından ünlü şef sessizliğini bozdu.

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan Şef Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezine girerken görüntülendi. Kalabalık bir koruma ordusuyla dolaşan Sivrioğlu'nun dört bir yandan güvenlik önlemi alması sosyal medyaya damga vurdu. 

Ünlü şefin üst düzey bir güvenlik önlemiyle yürüdüğünü gören sosyal medya kullanıcıları olaya anlam vermekte zorlandı. Birçok kişi "Adamı kaçırıp yemek tariflerinin formüllerini alabilirler", "Neden bu kadar koruma?" ve "Adam kuru fasulyeyi iyi yapıyor diye korunuyor" şeklinde esprili yorumlarda bulunarak koruma olayını ti'ye aldı. 

Somer Sivrioğlunun koruma ordusu

Somer Sivrioğlunun koruma ordusu

Sosyal medyada tepkilerin hedefi haline gelen Somer Sivrioğlu, Instagram hesabından paylaşımda bulunarak sessizliğini bozdu. Sevenlerine sitem eden Sivrioğlu "Tanımayanların eleştirisi, vicdansızca olsa bile normaldir. Enteresan olan, tanıdığı, bildiği halde, sesini çıkarmayanlar. Hepinizin canı sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

Somer Sivrioğlu Instagram paylaşımı

Somer Sivrioğlu Instagram paylaşımı

MasterChef Burak Kaya'nın geçmişi ifşa oldu!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Burak Kaya'nın geçmişi ifşa oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

ali kemal 1 yıl önce

makarnacının neyini koruyolar anlamadım. ahçı la bu adam. pilavcı. nası ülke burası seviyeye bak.

AhmeT 1 yıl önce

adam zaten kendisi 2-3 korumaya bedel cüssede bir insan. vursalar karavana gider, belki kurşun atsalar işlemez.

Toplam 1 beğeni