MasterChef Burak Kaya'nın geçmişi ifşa oldu!

MasterChef yarışmasında öne çıkan yarışmacılardan biri olan Burak Kaya hakkında şoke eden gerçek ortaya çıktı. MasterChef Burak'ın önceden oyuncu olarak ekranlarda yer aldığı öğrenildi.

TV8 ekranlarının en sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye, hem şefleriyle hem de yarışmacılarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Her hafta dikkatleri üzerine çeken fenomen yarışma da son günlerin en çok konuşulan ismi yarışmacı Burak Kaya oldu. Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef arasında geçen diyaloglarla herkesi şaşırtan Kaya'nın geçmişine dair ilginç bilgiler ortaya çıktı.

OYUNCU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği yarışmaya girdiği andan itibaren yakışıklılığıyla da dikkat çeken MasterChef Burak Kaya adlı yarışmacının birçok reklam ve dizi de oynadığı ortaya çıktı.

DİZİ VE PROJELERE YER ALMIŞ

Daha önce Hollywood yapımı bir projede yer aldığını söyleyen Kaya'nın Türkiye'de de dizi ve reklamlar boy gösterdiği öğrenildi.

2014 yılında Elif dizisinde rol alan Kaya'nın, 2012 yılında bir gofret markasının reklam yüzü olmuş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Masterchef Türkiye'de şaşırtan veda! Kimse o ismi beklemiyordu

Koruma ordusuyla etten duvar ören Somer Sivrioğlu sessizliğini bozdu!

İLİŞKİLİ HABER

Koruma ordusuyla etten duvar ören Somer Sivrioğlu sessizliğini bozdu!
Neslihan Atagül saçlarını eşi Kadir Doğulu'ya emanet etti!

İLİŞKİLİ HABER

Neslihan Atagül saçlarını eşi Kadir Doğulu'ya emanet etti!
Somer Sivrioğlu yine yaptı yapacağını! Bu kez de anneanne perdesi giydi

İLİŞKİLİ HABER

Somer Sivrioğlu yine yaptı yapacağını! Bu kez de anneanne perdesi giydi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 1 yıl önce

hayatlar ve profiller düzmece..!

Toplam 1 beğeni