Yalan şarkısıyla ünlenen Yeliz'den yalan itirafı! 'Adam doğru söylediğini zannediyormuş'

Yıllardır popülerliğini kaybetmeyen "Yalan" şarkısıyla adından söz ettiren şarkıcı Yeliz, konuk olduğu "Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yalan şarkısını yalan söyleme hastalığı olan eski sevgilisine yazdığını itiraf eden ünlü şarkıcının filmlere hikaye olacak anısı herkesi şoke etti.

"Bu ne Dünya", "Ağla Gözlerim Ağla" ve "Yalan" gibi unutulmaz eserlerle Türk müziğine damga vuran ünlü şarkıcı Yeliz, geçtiğimiz gün 360 TV ekranlarında yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu.

Şarkıcı Yeliz

Şarkıcı Yeliz

"ADAMIN HER ŞEYİ YALANMIŞ"

Meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında bilinmeyenleri anlatan ünlü şarkıcı, hayatının en büyük hayal kırıklığını ilk kez sevenleriyle paylaştı. Kalaycıoğlu'nun "Duyduğun en büyük yalan neydi?" sorusuna yanıt veren Yeliz, şöyle konuştu:

"En muhteşem yalan benim yalanım. Hayatıma giren bir insanın kendisinin hasta olduğunun farkında olmadığını öğrendim. Ciddi bir Mitomani hastalığı olduğunu öğrendiğim zaman çok yıkılmıştım. Adamın her şeyi yalanmış. Kendisinin doğru söylediğini zannediyor ama anlattıklarının hepsi yalanmış. Kendine kurduğu dünyada yaşıyor. İlişkimiz bir sene sürmedi ama ben çok üzüldüm"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14.bölüm fragmanı yayınlandı! Songül'ün başı belada...

Okan Bayülgen 'Güvenilir sanatçı listesi'ne girmediği için gurur duydu!

İLİŞKİLİ HABER

Okan Bayülgen 'Güvenilir sanatçı listesi'ne girmediği için gurur duydu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Faruk 1 yıl önce

Benim düşündğüm kişi sizinde aklınıza geldi değilmi