Barış Arduç babalığın keyfini çıkarıyor! Kızı Jan Asya ile ilk poz

Ünlü oyuncu Barış Arduç, geçtiğimiz aylarda baba olmanın heyecanı içerisindeyken kızı Jan Asya'ya kavuşmanın mutluluğunu yaşamıştı. Eşi Gupse Özay ile birlikte olan örnek gösterilen Arduç, uzun zamandır paylaşım yapmamasıyla birlikte kızıyla ilk pozunu paylaştı.

Oynadığı dizi ve filmlerde oldukça dikkat çeken Barış Arduç, 2020 yılında meslektaşı ve yönetmen Gupse Özay ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz aylarda kızı Jan Asya'yı kucağına alan Arduç, sosyal medyayı aktif kullanmamasına rağmen kızı ile ilk fotoğrafını paylaştı.

Gupse Özay ve Barış ArduçİLİŞKİLİ HABERGupse Özay ve Barış Arduç'un kızlarına koyduğu Jan Asya ismi ne demek? Jan Asya hangi dil?

gupse özay ve barış arduç

gupse özay ve barış arduç

KIZINI PAYLAŞTI

Baba olmanın mutluluğu içerisinde olan Arduç, sosyal medya hesabından kızı ile bir karesini paylaştı. Sadece kalp koyarak paylaştığı fotoğrafa bir çok ünlü isimden yorumlar gecikmedi. Evliliklerini gözlerden uzak yaşamaya çalışan Özay ve Arduç çiftinin ise birlikte hala bir kare paylaşmaması dikkat çekerken, özellikle Arduç'un ailesine dair tek ve ilk fotoğrafı kızıyla koyması takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

barış arduç ve kızı

barış arduç ve kızı

BİR PROBLEM Mİ VAR?

Özay ve Arduç arasında bir problem olabileceğine ilişkin iddialar hala devam ederken, bebeği olmasının arayı ısıtmış olduğunu belirtenlerin yanında, sadece gözden uzak kalmak istemeleri sebebi olabileceği de ayrı bir iddia olarak yerini koruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Burcu Kara oğlunun hastalığını açıkladı! Hamile oyuncu tüm ebeveynleri hastalığa karşı uyardı

BİR YORUM YAPIN 0