Demet Akalın'dan şoke eden itiraf! "Çok param kalmıştı o yüzden"

Bir dönem küs olan Demet Akalın ile Ece Erken, Etilerde kadrajlara takıldı. Akalın, Neşe Erberk'in hakkında şoke eden bir itirafta bulundu. Ünlü isim "Çok param kalmıştı o yüzden" diyerek Erberk'i hedef aldı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Demet Akalıngeçtiğimiz aylarda hayat arkadaşı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken'e "Çok üzgünüm. Başın sağ olsun. Diyecek bir şey bulamıyorum." mesajı atmıştı. Bu mesajın üzerine ikili aralarındaki buzları eritmişti. Önceki günlerde Etiler'de yemek yemek ve tatil planı yapmak için buluşan ikili, mekân çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Demet Akalın, Miss Turkey 2022 yarışmasında üçüncülük tacını takan eski Türkiye güzeli Selin Erberk Gurdikyan'a “Ne kadar ayıp oldu! Aslında ne güzelmiş o kız" dedi.

demet akalın ve ece erken

demet akalın ve ece erken

"BİR RESMİNDE HEMEN CEZAYI KESTİM"

Türkiye güzeli Neşe Erberk’in kızı Selin Erberk Gurdikyan’ın torpil ile dereceye girdiğini iddia etmişti. Bu sözünü geri alan şarkıcı, hata yaptığını belirterek, cezayı Neşe Erberk’e kesti. Demet Akalın, "Ne kadar ayıp oldu! Aslında ne güzelmiş o kız. Bir tek resimden hemen cezasını kestim" dedi.

Neşe Erberk ve kızı Selin Erberk Gurdikyan

Neşe Erberk ve kızı Selin Erberk Gurdikyan

"ÇOK PARAM KALMIŞTI"

Ünlü popcu, Neşe Erberk ile iş yaptığı dönemlerde parasını alamadığını dile getirdi. Bu yüzden kızı hakkında yorum yaptığını dillendiren Akalın, "Neşe Erberk’te çok param kalmıştı o yüzden. Neşeciğim iyi günler saygılar" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİEO;

Seda Erdim sosyal medya akımına uydu!

Demet Akalın kızının fotoğrafını paylaştı! "Kime benziyor tartışması bitmiştir"

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın kızının fotoğrafını paylaştı! "Kime benziyor tartışması bitmiştir"
Ceyda Düvenci madde madde açıkladı! "Şükretmek için bir çok sebep varken..."

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Düvenci madde madde açıkladı! "Şükretmek için bir çok sebep varken..."

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0