Ceyda Düvenci madde madde açıkladı! "Şükretmek için bir çok sebep varken..."

Meslektaşı Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik süren iki çocuk annesi oyuncu Ceyda Düvenci, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafının altına şükretmesini sağlayan ne varsa madde madde açıkladı.

İnstagram hesabı üzerinden sürekli aktif olarak paylaşımlarda bulunan oyuncu Ceyda Düvenci, özel hayatına dair de dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. İki çocuk annesi olan Düvenci, zaman zaman Serebral Palsi hastası kızı Melisa ile tedavi süreci ve günlük tempolarına dair paylaşımlarda bulunuyor. Şimdilerde kendi fotoğrafını paylaşan Düvenci, açıklamasıyla şoke etti.

ceyda düvenci

ceyda düvenci

"ŞÜKRETMEK İYİ HİSSETTİRİYOR"

Ünlü oyuncu takipçilerine sunduğu doğa ile iç içe olan paylaşımında hayata karşı ne kadar memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Düvenci şükür sebeplerini madde madde açıklarken "Hayatın içinde kocaman şükürlerim, teşekkürlerim var… En daraldığım anda mesela en aklıma gelmeyen, en alıştığım şeylere şükür etmek iyi hissettiriyor" notuyla sıraladı.

İşte Ceyda Düvenci'nin şükür sebepleri;

"Güne özgürce başlayabildiğim ve severek koştuğum işlerim için içimden geldiğince program yapabildiğim için

Ayaklarım sağlam yere basabildiğim ve bastığım zemini hissedebildiğim için

Gözümü açtığımda sevgilimi sağlıkla güne başlarken görebildiğim için

Gün ışığı ile birlikte kızımın okula hazırlanmış giderken yürütecinden çıkan sese kuş seslerinin karışmasıyla melodiye dönüşen o kıymetli ses kulağımı uyandırdığı için

Derin bir kaç nefesle günün getireceği acı tatlı sürprizlere ben hazırım sizlere diyebildiğim için ve bugün en çok da sana “güzel kırmızı yapraklı sanat eseri ağaç… TEŞEKKÜR EDERİM…."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sosyal medyada büyük tepki gördü! Evlenirken annesine...

Demet Akalın'dan şoke eden itiraf! "Çok param kalmıştı o yüzden"

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan şoke eden itiraf! "Çok param kalmıştı o yüzden"

BİR YORUM YAPIN 0