İlayda Alişan oyunculuk ücretlerindeki cinsiyet ayrımına isyan etti! "Kadınlar daha çok..."

Güzel oyuncu İlayda Alişan, yeni sezonda yıldızı parlayan isimler arasında yer alıyordu. En son çıkardıkları Seversin isimli dizi istenilen reytingi yakalayamayınca hayal kırıklığına uğrayan Alişan, arkadaşları ile birlikte Arnavutköy'de bir mekan çıkışı objektiflere yakalandı. yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi oturdu.

Oyuncu Burak Yörek ile başrolleri paylaştığı "Seversin" isimli dizi ile izleyicilerinin karşısına çıkan İlayda Alişan, geçtiğimiz gün Arnavuköy'de kameralara takıldı. Arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra mekan çıkışı yakalanan Alişan, görüntü vermemek için uğraşsa da pas deyip, oyuncuların kazançları hakkında konuştu.

ilayda alişan

ilayda alişan

ÇALIŞMALARA BAŞLAMIŞ

Tekrar proje bakındığını ve çalışmalara başladığını belirten İlayda Alişan "Yeni bir projeye başlıyoruz. Bir televizyon dizisi olacak. Okuma provalarını da yaptık. Bu proje kariyerim için çok olumlu olacak" açıklamasında bulundu. 

seversin dizi

seversin dizi

"ERKEKLER DAHA FAZLA KAZANIYOR"

Devamında ise sektörde cinsiyet ayrımı yapıldığını ve erkeklerin daha fazla kazandığını belirten güzel oyuncu "İsimden isme göre değişiyor tabii ki. Ancak çoğu zaman söylediğiniz gibi. Erkek başroller daha fazla kazanıyor" açıklamasında bulundu. Takipçi sayısına göre verilen fiyatın değiştiği hakkındaki sektör iddialarına ise "Her şirketin kendine özel durumları vardır. Bazıları buna göre seçer ama bazıları da seçmez, tercih meselesi. Oyunculuk da baz alınıyordur" ifadeleriyle görüşünü bildirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sosyal medyanın gündemindeki video! Böyle döner görmediniz

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal'dan korkutan haber! Geçirdiği kazayla...

İLİŞKİLİ HABER

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal'dan korkutan haber! Geçirdiği kazayla...

BİR YORUM YAPIN 0