Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal'dan korkutan haber! Geçirdiği kazayla...

Cennet Mahallesi isimli dizi ile ün kazanan usta oyuncu Melek Baykal, geçtiğimiz gün bir kaza geçirdiğini sosyal medya hesabından yayınladı. Sevenlerini korkutan haberi veren Baykal, son durumu hakkında bilgi verdi.

Ünlü oyuncu Melek Baykal, ismini Cennet Mahallesi dizisinde oynadığı Pembe karakteriyle tanıtmıştı. Ardından Akasya Durağı, İyi Aile Babası gibi yapımlarda da boy göstererek, ekranların sevilen ismin olmayı başarmıştı. Kariyerinin hep bir alanını tiyatro için ayıran Baykal, tiyatro oyununun turnesine devam ediyor. Söz konusu olan turne kapsamında kaza geçiren Baykal, kötü haberi sosyal medya hesabından verdi.

melek baykal

melek baykal

"DİZİMİ HAŞAT ETMİŞİM"

Ünlü oyuncu, turnesinin son durağı olan Samsun'da sağ dizinin üstüne düşerek yaralandı. Durumunu açıklayan Baykal "Turnede bir kaza geçirdim, kötü düştüm. Sağ dizimi bayağı haşat etmişim." ifadelerini kullandı. Usta oyuncuya geçmiş olsun mesajları yağarken, son yaptığı paylaşımla durumunu bildirdi.

melek baykal ve doktoru

melek baykal ve doktoru

"DOST BİRİKTİRMEK ÇOK ÖNEMLİYMİŞ"

Baykal kaza sonrası çok sayıda geçmiş olsun dilekleri aldığını belirterek "Hepinizi çok seviyorum. Geçirdiğim kaza neticesinde bir kez daha anladım ki dost biriktirmek çok önemliymiş. Var olun, beni çok mutlu ettiniz. Turnemiz devam ediyor. Kocaman kucaklıyor, öpüyorum. Sağlıkla, sevgiyle kalalım" açıklamasında bulundu. Ardından doktoruyla verdiği pozu paylaşan Baykal ciddi bir sıkıntısının olmadığını, şu anda iyi olduğunu belirtti. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak takım elbiseyle spor salonunda!

İlayda Alişan oyunculuk ücretlerindeki cinsiyet ayrımına isyan etti! "Kadınlar daha çok..."

İLİŞKİLİ HABER

İlayda Alişan oyunculuk ücretlerindeki cinsiyet ayrımına isyan etti! "Kadınlar daha çok..."

BİR YORUM YAPIN 1

hknslh 1 yıl önce

hiç üzülmedik!

Toplam 2 beğeni