Hakan Hatipoğlu'ndan duygulandıran paylaşım!

Survivor yarışmacısı olarak bilinen Hakan Hatipoğlu sosyal medyadan kızıyla ilgili yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Hatipoğlu, 4 yaşına giren Lila'nın doğum gününü duygusal sözlerle kutladı.

Var mısın Yok musun yarışmasıyla tanışan Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu, programdan sonra 2011 yılında hayatlarını birleştirdi. Bu mutlu evliliklerinden bir de Lila adında kızları olan çift, bugün kızlarının doğum gününü kutluyor.

Hatipoğlu kızı Lila'nın doğum gününü yaptığı duygusal paylaşımla kutladı.

"DELİLİK BU İŞ!"

Hatipoğlu, "Bugün biraz duygusalım… 19 Ekim 2018 canım kızımızı tam 4 sene önce kucağımıza aldığımız gün, bugün Lila'nın doğumgünü, aslında benim de doğum günüm.

Yeni hayatımın, daha merhametli, daha anlayışlı, empati kurabilen, aile, anne, baba ve evlat gibi kavramların derinliğini anlayabildiğim, sevginin gücünü kavrayabildiğim ilk gün. Offf kızım yazarken bile gözlerim doldu, pıt gözyaşım. Acayip bir şey bu anne-baba olmak.

Delilik bu iş. Sevginle delirttin bizi be kızım.

"GERÇEKTEN KENDİNDEN ÖTE BİRİNİ SEVMEK..."

Gerçekten kendinden öte birini sevmek diye bir şey varsa hayatta, bunu ancak evladına karşı duyabilir insan, koşulsuz ve sınırsız. İtiraf ediyim eve ilk geldiğin günler şaşkındım, anlamlandıramadım tam olarak birçok şeyi. Güzel kokuyordun, ağlıyordun, gülüyordun ama ne zaman o gözlerini açıp yarı anlamlı bakmaya başladın, elini uzattın o çirkin burnuma, bir kaç ay sonra da baba baba dedin ya…

İşte o an ben hem baba oldum hem insan… Elini attın boynuma, emekledin yürüdün koştun sarıldın… Film şeridi gibi geçen bu anlar geride birer tatlı anı oldu bile. Şimdi ise tam bir baba kız olduk. Beraber vakit geçirip, geziyoruz, sohbet edebiliyoruz, çok eğleniyoruz inanamıyorum ve sen 4 yaşındasın.

Şimdi gelelim biraz da annene, güzel annene, merhametli, çalışkan ve iyi kalpli annene. Canım kızım en büyük dileğim onun gibi, bizler gibi olman. Biz annenle seni ahlaklı ve vicdanlı yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz, umarım kendi doğrularını, kendi kararlarını en doğru şekilde alabilmen için sana bir rehber olabiliriz…" ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucunun bu paylaşımına birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yusuf İslam Türkiye'de ilk konserini verdi!

Mehmet Dinçerler eski eşi hakkında konuşmak istemedi!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Dinçerler eski eşi hakkında konuşmak istemedi!
Nebahat Çehre'den Farah Zeynep Abdullah'a sert cevap! "Bu konular bize düşmez"

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre'den Farah Zeynep Abdullah'a sert cevap! "Bu konular bize düşmez"
Kerem Bürsin'in Türk erkekleri hakkında yaptığı açıklama şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Bürsin'in Türk erkekleri hakkında yaptığı açıklama şoke etti!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0