Nebahat Çehre'den Farah Zeynep Abdullah'a sert cevap! "Bu konular bize düşmez"

Nebahat Çehre, Farah Zeynep Abdullah'ın "Başrol erkeklerin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar” çıkışı hakkında şaşırtıcı yorumlarda bulundu. Farah Zeynep Abdullah'ın söylemlerine yeşilçam'dan örnekler veren Çehre " Bu konular bize düşmez" dedi.

78 yaşındaki ünlü oyuncu Nebahat Çehre güzelliğiyle yıllara meydan okumaya devam ediyor. 4 yıldır ekranlardan uzak kalan ve son olarak 2018 yapımı 'Yuvamdaki Düşman' adlı dizide rol alan Çehre, Önceki gün Etiler'deki bir marketten çıkarken görüntülendi. Spor giyimiyle ve enerjik olmasıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, aracına binmeden önce basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Farah Zeynep Abdullah'ın son dönem de "Başrol erkeklerin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar" çıkışı hakkında yorumlarda bulundu.

Nebahat çehre alışveriş çıkışı

Nebahat çehre alışveriş çıkışı

"BU KONULAR BİZE DÜŞMEZ"

Yaptığı açıklamalarla ve rol aldığı karakterle gündemden düşmeyen Farah Zeynep Abdullah, 'Bergen' filmindeki performansıyla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde oyuncunun yapmış olduğu açıklama gündemden düşmedi. Abdullah'ın, "Başrol erkeklerin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar" cümlesini yorumlayan Nebahat Çehre, "Bu konular bize düşmez. Buna yapımcının karar vermesi lazım. Senaristin, oyuncuya karar vermesi lazım" dedi.

Farah zeynep abdullah

Farah zeynep abdullah

YEŞİLÇAM'DA OLUYORDU"

Yeşilçam'da erkek başrol oyuncularının da kadın partnerinin seçimine karar verdiğini söyleyen Çehre, "Yeşilçam'da oluyordu. Kuvvetli bir erkek oyuncuysa, kendince konuşma hakkı buluyordu. Bu dönemde zannetmiyorum, ne erkek oyuncunun ne de kadın oyuncunun böyle bir şey yapacağını" şeklinde kendini ifade etti.

Nebahat çehre farah zeynep abdullah yorumu

Nebahat çehre farah zeynep abdullah yorumu

"İKİSİNE YAKIŞACAK BİR ŞEY"

Türk televizyon tarihinin baş yapıtları arasında yerini alan 'Aşk-ı Memnu' sonrası Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in tekrardan internet dizisinde rol aldığı hatırlatılınca başarılı oyuncu şu şekilde konuştu: 

"Çok güzel oldu bence. İkisine yakışacak bir şey. Bir araya getirmek istiyorlardı zaten, olması gereken bir şey. Zannediyorum ki çok eliyorlar. Herhalde çok güzel bir işle karşılaşacağız."

kıvanç tatlıtuğ ve beren saat

kıvanç tatlıtuğ ve beren saat

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Seda Erdim sosyal medya akımına uydu!

Hakan Hatipoğlu'ndan duygulandıran paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Hatipoğlu'ndan duygulandıran paylaşım!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0