Sihirli Annem'in Toprak'ı ilk kez anlattı! Jennifer Boyner'in itirafı gündem oldu

Ünlü oyuncu Jennifer Boyner, "Sihirli Annem" dizisinde Toprak karakteriyle kendini sevdiren oyuncu, bir gazete için yaptığı itirafla gündeme bomba gibi oturdu. Boyner, ailesi ve özel hayatına dair yaptığı itirafta kalabalık ailede büyüdüğünü ve diziye nasıl girdiğini anlattı.

Bir döneme damgasını vuran "Sihirli Annem" dizisinde Toprak karakteriyle kendini tanıtan Jennifer Boyner ilk kez itiraf etti. Diziye dahil olman sürecinden ve özel hayatına dair açıklamalarla gündeme gelen Boyner'ın hayatı herkesi şoke etti. Ünlü oyuncu güçlü bir projeyle daha ekranlara dönmek istediğini belirtti.

jennifer boyner

jennifer boyner

NİJERYALI BABA VE TÜRK ANNE İLE BİRLİKTE...

2000'li yıllarda yayınlanan "Sihirli Annem" de tanınan 22 yaşındaki Jennifer Boyner, kalabalık bir ailede büyüdüğünü ve 6 kardeşi olduğunu açıkladı. Boyner "Babam Nijeryalı, annem Türk olduğundan iki kültürün karışımıyla ortaya çıkan bir aile yapımız var. Bizi çok farklı ve özgür düşünce yapılarıyla büyüttüler. Keyifli ve farklı bir aile olduk her zaman. Baba tarafında müzik ve dans çok önemli. Eğitim almadan, doğuştan dans yetenekleri var. O da bize geçmiş. Babam sabahları Bob Marley açıp dans ederdi." ifadelerini kullandı.

sihirli annem

sihirli annem

"DEFNE JOY FOSTER'A BENZİYORDUM"

Dizi kadrosuna dahil olma sürecinden bahseden Boyner "Anneannem, Defne Joy Foster’ı çok seviyordu ve bana çok benzetiyorlardı. Kardeşimle katalog çekimlerinde çocuk modelliği yapıyorduk. Anneannem, yapımcılara ulaşıp bizden bahsediyor. Ardından dizinin bütün konseptini değiştirip beni dahil ettiler. Dizide Defne Joy evlendi ve kızı oldu. İlk görünen bebek de erkek kardeşim Jordan’dır. 3 yaş var aramızda. O benim doğumumu oynadı, daha sonra ben diziye devam ettim. 3 yaşındaydım diziye başladığımda." açıklamasında bulundu.

Jennifer Boyner

Jennifer Boyner

EĞİTİME AĞIRLIK VERDİ

Sonra okuluna ağırlık vermek istediğini ve ekranlardan uzak kalmayı tercih ettiğini belirten Boyner "Hepsi 1 dizisinde yer aldım. Orada da aynı ekip çalışıyordu. Sonra yeniden ‘Sihirli Annem’ için kamera karşısına geçtik. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’ne başlayınca da dizilere ara vermek istedim. Derslerim çok yoğundu o dönem. Kamera önünü okulla yürütmek zordu. Tiyatro yapmaya başladım ve kendimi geliştirdim." sözlerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Anıl Altan sevinçten havalara uçtu! Eski oyuncağını verip yeni halini görünce...

İlber Ortaylı aile yapısıyla ilgili çarpıcı açıklamada bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

İlber Ortaylı aile yapısıyla ilgili çarpıcı açıklamada bulundu!

BİR YORUM YAPIN 0