Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu sessiz kalamadı! "Bu ne? Ayıp"

Gecenin Ucunda dizisiyle ekranlara geri dönen oyuncu Neslihan Atagül, Macide karakteriyle oldukça yoğun ilgi gördü. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da oldukça dikkat çeken Atagül, son paylaşımında ilk yorum eşi Kadir Doğulu'dan geldi.

En sevilen ve reyting rekorları kıran Gecenin Ucunda isimli proje ile televizyon ekranlarında boy gösteren Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile birlikte bir projenin içinde olmanın mutluluğunu yaşıyor. Son dönemde sosyal medyadaki paylaşımlarına son gaz devam eden Atagül'ün takipçilerine sunduğu pozuna ilk yorum eşi Doğulu'dan geldi.

neslihan atagül

neslihan atagül

Türkiye'yi temsilen Fashion Trust Arabia Ödül Töreni'ne katılan Atagül, buradan sık sık paylaşım yapmayı ihmal etmeyen ünlü oyuncu, araç içinde verdiği havalı pozla gündeme oturdu. 

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

"BU NEDİR? AYIP!"

Beğeni yağmuruna tutulan Neslihan Atagül'ün pozuna ilk yorum eşi Kadir Doğulu'dan geldi. Doğulu "Ne olacak böyle, bu nedir. Ayıp" diyerek ateş emojisi ile notunu bırakarak, eşine olan hayranlığını gözler önüne serdi. Birçok ünlü ismin yorum yaptığı fotoğraf, gündeme bomba gibi düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Caner Erdeniz kızıyla görenlerin kalbini yumuşatan dakikaları!

Şükrü Özyıldız'ın yeni imajı çok beğenildi! Bambaşka biri oldu

İLİŞKİLİ HABER

Şükrü Özyıldız'ın yeni imajı çok beğenildi! Bambaşka biri oldu

BİR YORUM YAPIN 0