Şükrü Özyıldız'ın yeni imajı çok beğenildi! Bambaşka biri oldu

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni imajını gösterdi. Daha önce sakalsız olan Özyıldız, bu sefer sakal uzatmayı tercih etti. Beğeni yağmuruna tutulan ünlü oyuncunun işte yeni imajı...

Bir döneme damgasını vuran "Çoban Yıldızı" dizisi ile adından sıklıkla bahsettiren ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, uzun bir süredir ekranlarda gözükmemesiyle sevenlerini üzmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabını aktif kullananlar arasında yerini alırken, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla herkesi şoke etti.

şükrü özyıldız

şükrü özyıldız

SAÇLARINA DÜŞEN AKLAR SAKALINDA DA GÖRÜLDÜ

34 yaşındaki genç oyuncu Şükrü Özyıldız, erken saçları beyazlayanlar arasında yerini aldı. Ünlü oyuncunun sakallarına düşen aklarda gözle görülürken, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla şoke etti. Daha önce hiç uzun sakal bırakmayan Özyıldız, bu sefer sakalını uzattı, beyazları ortaya çıktı.

şükrü özyıldız

şükrü özyıldız

BEĞENİ VE YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Takipçilerinden "Aslında yaşlı değil ama bu hali daha çekici olmuş" , "Sakal çok yakışmış" gibi yorumlar geldi. Özyıldız'ın yeni imajı takipçileri tarafından beğenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Görenler gözlerine inanamadı! İzmir'de metro istasyonunda görülen at...

Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu sessiz kalamadı! "Bu ne? Ayıp"

İLİŞKİLİ HABER

Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu sessiz kalamadı! "Bu ne? Ayıp"

BİR YORUM YAPIN 0