Erkek bebek bekleyen Fahriye Evcen paylaşımıyla korkuttu! Kötü haberi sosyal medyadan duyurdu

6 aylık hamile olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen Instagram'dan yaptığı paylaşımla herkesi korkuttu. Evcen'in oğlu karan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde talihsiz bir kaza geçirdi. İşte o paylaşım;

İkinci bebeğini kucağına almaya gün sayan ünlü oyuncu son günlerde yaptığı paylaşımlarla en merak edilen ünlüler arasında yer alıyor. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen çiftinin 3 yaşında olan oğlu Karan herkesi korkuttu.

Kardeş bekleyen Karan kurabiye yaptı! O anları annesi Fahriye Evcen paylaştıİLİŞKİLİ HABERKardeş bekleyen Karan kurabiye yaptı! O anları annesi Fahriye Evcen paylaştı

Fahriye evcen

Fahriye evcen

KARAN HERKESİ KORKUTTU!

Yaklaşık 6 aylık hamile olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen kötü haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Yaptığı paylaşımla herkesi korkutan ünlü oyuncunun oğlunun gözüne sopa girdi. 29 ekim Cumhuriyet bayramında Karan'ın bayrağı tuttuğu sırada sopa kısmının gözüne girmesi ünlü çiftti telaşlandırdı. ünlü çiftin oğlu gözünü açamadığı anlar herkesi telaşlandırdı.

Evcen o anları 'Sopa gözümüze girmese iyiydi' notuyla paylaştı. İşte o paylaşım;

Fahriye evcen

Fahriye evcen

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mert Turak'tan güldüren paylaşım! Oğuzhan Koç'un şarkısına klip çekti

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0