Yıldız Çağrı Atiksoy Berk Oktay ile düşman çatlatıyor! "Her ruhun bir eşi vardır derler"

Geçtiğimiz Ağustos ayında dünyaevine giren Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Eşi Berk Oktay'ın doğum gününü kutlayan Atiksoy, yazdığı notla adeta düşman çatlattı.

Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy, Ağustos ayında nikah masasına oturduğu meslektaşı Berk Oktay'ın doğum gününü kutladı. 28 Ekim'de 1982 tarihinde dünyaya gelen Oktay ile düğün karelerini duygusal bir notla paylaştı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay

"İYİ Kİ AYNI DÜNYADA AÇTIK GÖZÜMÜZÜ"

Atiksoy, duygu dolu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Her ruhun bir eşi vardır derler. Eşim... Şuraya yazdığım birkaç satırdan çok daha fazlasısın. Ama adettendir artık buradan da kutlanılıyor. Rabbim’e her gün varlığın için şükrediyorum. Bana bu duyguları, aşka dair tüm güzellikleri yaşattığın için teşekkür ediyorum. İlk günden beri ilmek ilmek emek kokan bir dünya kurduk kendimize. Bizim dünyamız. Sadece biz. İnandık. Ve bugün bu gerçekleştiyse, ikimiz de çok iyi biliyoruz ki bu dünyanın başkahramanı sensin. Emeklerine. O güzel kalbine. Mucizelere. Eşsiz ruhuna. Sonsuz güce. İyi ki aynı dünyada açtık gözümüzü. Nice yaşlara ömrüm."

Berk Oktay da, "Doldurdun yine gözlerimi" şeklinde karşılık verdi.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay balayına gidemedi! Ünlü oyuncu ilk kez konuştuİLİŞKİLİ HABERYıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay balayına gidemedi! Ünlü oyuncu ilk kez konuştu

Yıldız Çağrı Atiksoy Berk Oktayın doğum gününü böyle kutladı

Yıldız Çağrı Atiksoy Berk Oktayın doğum gününü böyle kutladı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Anne karnındaki bebeğin en net görüntüsü ortaya çıktı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

mehmet 1 yıl önce

iyi bir reklam sonra boşanma