Hadise'den milyonluk imza! Aşkta kaybetti ama işte kazandı

Eski eşi Mehmet Dinçerler ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Hadise'nin iş hayatında şansı açıldı. Bir kozmetik firmasının yüzü olan ünlü şarkıcının milyonluk imzası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ünlü şarkıcı Hadise, mayıs ayında nikah masasına oturduğu iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz haftalarda ayrılma kararı almıştı. Yollarını ayıran ikili hakkında çıkan iddialar magazin gündemini sallarken özel hayatında zor günlerden geçen ünlü şarkıcı kendini işine verdi. 

Hadise

Hadise

Konser maratonuna hız veren ünlü şarkıcıya şu sıralar birçok firmadan reklam filmi teklifi geldiği öğrenildi. Teklifleri dikkatli bir şekilde değerlendiren Hadise'nin bir kozmetik markasıyla anlaşma masasına oturduğu ve toplamda 10 milyon TL kazanacağı iddia edildi. Yeni reklam filminden kareleri sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcının yeni görünümü hayranlarından tam not aldı. 

Hadise reklam anlaşması imzaladı

Hadise reklam anlaşması imzaladı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gökçe Bahadır söyledi eşi Emir Ersoy çaldı! Kalemi mikrofon yaparsa...

Müge Anlı ilk kez eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla heyecanlandıran anlar!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı ilk kez eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla heyecanlandıran anlar!
Sinan Akçıl'dan Tan Taşçı'ya büyük taş! İkili arasında soğuk savaş başladı

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl'dan Tan Taşçı'ya büyük taş! İkili arasında soğuk savaş başladı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mustafa 1 yıl önce

Hadise başına gelecekleri bile bile evlendi. Biraz mağdur edebiyatı, biraz masum kız rolleri gelsin şöhret. Daha fazla takipçi, daha fazla reklam vs. Gündemde kalmak adına oynanmış güzel bir tezgah.