Sinan Akçıl'dan Tan Taşçı'ya büyük taş! İkili arasında soğuk savaş başladı

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aday gösterildiği Altın Kelebek Ödülleri'nden çekildiğini duyurdu. Bunun üzerine paylaşımda bulunan Sinan Akçıl'ın "Ödülü alamayanlar çekiliyor, yeni bir akım" şeklindeki sözleri ikili arasında soğuk bir savaş başlattı.

"Yalan", "Kalbime Gömüyorum", "Nasıl Seveceğim" ve "Rica Ederim" gibi birbirinden hit parçalarla büyük beğeni toplayan Tan Taşçı, geçtiğimiz yıl Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserlerle tüm zamanların rekorunu kırmıştı. Ardı ardına devam eden konser serileriyle son dönemlerin en çok dinlenen isimlerinden biri haline gelen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını şaşırttı. 

Tan Taşçı

Tan Taşçı

Altın Kelebek Ödülleri'ne katılmayacağını duyuran Taşçı, paylaşımında "Aday gösterilmiş olduğum Altın Kelebek Ödülleri'nden gerek dünya görüşüm, gerekse hiçbir ödül törenini yeterince bağımsız ve etik bulmamam sebebiyle çekildiğimi bildirmek isterim" ifadelerini kullandı. Ödül törenine katılmaktan vazgeçen Taşçı'nın yorumunu gören Sinan Akçıl ise göndermeli bir paylaşımda bulundu. 

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

SİNAN AKÇIL TAN TAŞÇI'YI HEDEF ALDI!

Sinan Akçıl'ın "Ödülü alamayanlar çekiliyor, yeni bir akım" şeklindeki paylaşımı sosyal medyada tartışma konusu haline gelirken birçok kişi Akçıl'ın bu paylaşımı Taşçı'nın yorumuna yanıt olarak yaptığını ileri sürdü.

Sinan Akçıl sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

Sinan Akçıl sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gökçe Bahadır söyledi eşi Emir Ersoy çaldı! Kalemi mikrofon yaparsa...

Hadise'den milyonluk imza! Aşkta kaybetti ama işte kazandı

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'den milyonluk imza! Aşkta kaybetti ama işte kazandı
Kıraç Prof. Demirtaş'ın kendisini engellediğini fark edince açtı ağzını yumdu gözünü!

İLİŞKİLİ HABER

Kıraç Prof. Demirtaş'ın kendisini engellediğini fark edince açtı ağzını yumdu gözünü!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0