MasterChef'te hüzünlü veda! Sürpriz isim elendi...

Masterchef Türkiye yayın hayatına tam gaz ediyor. Yarışmacılar bu hafta da eleme oyununda hünerlerini gösterdiler. Eleme oyununun ardından sürpriz bir isim yarışmaya veda etti. Güçlü isimlerin yer aldığı potada nefesler tutulurken, Tayfun yarışmaya veda eden isim oldu. İşte 30 Ekim 2022 pazar akşamında yaşananalar...

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüriliğini yaptığı ekranların sevilen yarışma programı Masterchef'te yarışmacılar bu hafta da kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlık ve ödül oyununun ardından sıra eleme gecesine gelince hüzünlü anlar yaşandı. Art arda mağlubiyet yaşayan Kırmızı takımdan 6 kişi eleme potasında yarıştı.

Survivor 30 Ekim 2022 potadaki yarışmacılar

Survivor 30 Ekim 2022 potadaki yarışmacılar

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU

Son bölümde yaşanan eleme oyunundan önce yarışmacılar bir de ödül oyunu için kozlarını paylaştılar. Mücadelenin galibi ise kırmızı takım oldu.

MasterChef kırmızı takım

MasterChef kırmızı takım

"GECENİN EN BAŞARILI TABAĞI SEÇİLDİ"

Somer Şef yarışmacıların tabakları için "Kaşık atılacak tabak, hepsi üst düzey" yorumunu yaparken, en başarılı bulunan tabak Metin'in oldu. Oyunun en başarılı bulunan ikinci tabağı ise Burak Kaya'dan geldi.

MasterChef Metin

MasterChef Metin

MasterChefİLİŞKİLİ HABERMasterChef'te tartışmaya Mehmet Şef müdahalesi: 'Özür dileyeceksin'

VEDA EDEN İSİM AÇIKLANDI!

Art arda mağlubiyet yaşayan Kırmızı takımdan 6 kişi eleme potasında yarıştı. Burak Kaya, Serpilay, Tayfun, Yağız, Büşra ve Metin'in bulunduğu potadan bu hafta çıkamayan isim Tayfun oldu. Midyeyi tabağına koyamayarak büyük bir hata yapan yarışmacı elendiğini öğrendikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

MasterChef eleme

MasterChef eleme

MasterChef 30 Ekim 2022 veda eden isim:

TAYFUN:"SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİM"

Eleme sonucunun ardından hüzünlü dakikalar yaşayan Tayfun'a şefler iyi dileklerde bulundu. Yarışmadan elenirken gözyaşlarına hakim olamayan Tayfun, '"Çok üzüldüm, benim hayallerim biraz daha ileri gitmekti. Bana hep saygı, sevgi gösterdiler burada. Kimsenin kabini kırmak istemedim. Bir kaptanlık almak istiyordum gücümüz yetmedi. Sonuna kadar devam edeceğim. Bu meslekle ekmek yiyoruz, geçiniyoruz. Kendimi burada çok geliştirdim. Çok teşekkür ediyorum" diyerek yarışmaya ve arkadaşlarına veda etti.

MasterChef veda eden isim Tayfun

MasterChef veda eden isim Tayfun

Hande Soral bebeğini paylaştı! Kocaman oldu...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral bebeğini paylaştı! Kocaman oldu...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0