İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna torun hasreti çekiyor!

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Derya Tuna, oğlunun evliliği ve torun özlemi hakkında konuştu. Bir an önce torununu kucağına almak isteyen Tuna, İbrahim Tatlıses'e de seslenmeyi ihmal etmedi ve "Umarım İbrahim Tatlıses Elif Ada'nın evlendiğini de görür" şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses'le 18 yıllık birliktelik yaşayan ve İdo adından bir oğlu bulunan Derya Tuna, önceki günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden Tuna, oğlu İdo'nun evliliği ve torun özlemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Derya Tuna ve İdo Tatlıses

Derya Tuna ve İdo Tatlıses

"UMARIM TORUN ÖZLEMİM SONA ERER"

Daha önce katıldığı bir programda "Gelinimi kızım gibi seviyorum. Ona kaynanalık yapmıyorum, yapmam da. Oğlumla, ailemle mutluyum. Onlar mutlu olsun bana yeter" ifadelerini kullanan ünlü isim babaanne olmak istediğini vurgulayarak "Çocuk için erken olduğunu düşünüyoruz ama annem ilk günden beri torun torun diye sayıklıyor. En hayırlı zamanda olmasını diliyoruz. Çocuk güzel bir şey, bakalım kısmet" şeklinde konuşmuştu. Tüm bunların ardından "torun özlemi" yeniden hatırlatılan Tuna, "Evlilikleri çok güzel gidiyor, umarım torun özlemim sona erer" diyerek oğlu ve gelinine seslendi. 

Derya Tuna

Derya Tuna

"ELİF ADA'NIN EVLENDİĞİNİ DE GÖRSÜN"

Dilan Çıtak'ın da evlenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Tuna, "Allah mutlu etsin herkesi, herkes mutlu olsun inşallah. İbrahim Bey bütün çocuklarını evlendirdi. Umarım Elif Ada'da evlenir ve onu da görür" ifadeleriyle iyi dileklerde bulundu. 

İbrahim Tatlıses ve Elif Ada

İbrahim Tatlıses ve Elif Ada

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fulya Öztürk'ün yerli otomobil TOGG'un deneme sürüşündeki tepkileri dikkat çekti!

CZN Burak pastadan TOGG aracı yaptı! Gündeme damgasını vurdu

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak pastadan TOGG aracı yaptı! Gündeme damgasını vurdu
Çağla Şıkel arabaya sığmayınca olanlar oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel arabaya sığmayınca olanlar oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0