Çağla Şıkel arabaya sığmayınca olanlar oldu!

Sunuculuk ve modellik yapan Çağla Şıkel aceleyle Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yakalandı. Kendisini almaya gelen araca sığmayan güzel manken zor anlar yaşadı.

43 yaşındaki oyuncu, sunucu ve manken olan Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Acelesi olduğunu söyleyen Şıkel kendisini almaya gelen spor bir araca binerken olanlar oldu.

çağla şıkel arabaya sığmakta zorlandı

çağla şıkel arabaya sığmakta zorlandı

"RUTİN KONTROL"

Mekan çıkışında muhabirlere acelesi oluğunu söyleyen sunucu,"Arkadaşlar çok geç kaldım, çocukları göz doktoruna götüreceğim" dedi. Çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğunu söyleyen Şıkel,"Rutin kontrol" ifadelerinde bulundu.

Çağla şıkel ve çocukları

Çağla şıkel ve çocukları

1.80CM'LİK BOYUYLA ARABAYA SIĞAMADI

Spor aracın arka bölümüne oturmaya hazırlanan Şıkel, araca binerken zor anlar yaşadı. 1.80cm'lik boyuyla araca sığmakta zorlanan mankenin o anları objektiflere yansıdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fulya Öztürk'ün yerli otomobil TOGG'un deneme sürüşündeki tepkileri dikkat çekti!

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna torun hasreti çekiyor!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna torun hasreti çekiyor!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0