Murat Boz babasını paylaştı! Benzerliği ile şoke etti

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, en son bir dijital platform için imaj değişikliği ile gündeme gelmişti. Mini bir dizide yer alan Boz, beğeni yağmuruna tutulurken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şoke etti. Babasının doğum günün kutlayan Boz'un paylaşımı benzerliği ile yorum yağmuruna tutuldu.

Ünlü şarkıcı Murat Boz, her çıkardığı parça ile gündeme gelirken, bu sıralar oyunculuktaki performansıyla da gündem olmuştu. En son Tuba Büyüküstün ile bir dijital platform için kamera önüne geçen Boz, şimdilerde yaptığı paylaşımla gündem oldu.

murat boz ve ailesi

murat boz ve ailesi

BABASININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Ünlü şarkıcı paylaşımında babasının doğum günün kutladı. Annesinin babasına sarılmış halini takipçilerine sunana Boz fotoğrafına altına "İyi ki doğdun babam" notunu düştü. 

Murat bozun annesi ve babası

Murat bozun annesi ve babası

"BU KADAR DA BENZEMEZ İNSAN"

Boz'un babasına çok benzemesi gündem olurken, buna yönelik takipçilerinin yaptığı yorum yağmuruna tutuldu. İyi niyetlerle Boz'un babası Cafer Boz'a da doğum günü mesajları yazılırken, "Bu kadar benzemez insan babasına" , "Bence annesine daha çok benziyor" gibi ifadeler kullanıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gülçin Ergül de akıma uydu! Yeni yaşını bakın nasıl kutladı

Bengü'den doğum günü paylaşımı! Oğlu Selim...

İLİŞKİLİ HABER

Bengü'den doğum günü paylaşımı! Oğlu Selim...

BİR YORUM YAPIN 0