Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik dünyaevine girdi!

Başarılı oyuncu Ahmet Kural uzun süredir birlikte olduğu avukat Çağla Gizem Çelik ile yakın zamanda nikah masasına oturacaklarını duyurmuştu. 'Müjdemi İsterim' filminin basın toplantısında muhabirlerin evlilik sorularına yanıt veren Kural ile Çelik çifti evlilik kararı almıştı. Çift dün akşam dünya evine girdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir süredir avukat Çağla Gizem Çelik ile birliktelik yaşayan oyuncu Ahmet Kural, evlilik yolunda ilk adımı attığını açıklamıştı. Çelik'ten son dakika açıklaması gelmişti. Sosyal medya hesabından "Son bekar iş günü" ifadeleriyle paylaşım yapan Çelik müjdeyi vermişti. Çift, dün akşam aileleri ve yakın arkadaşlarının katılımıyla, Bodrum Cennet Koyu'nda bulunan bir otelde dünya evine girdi. Çiftin şahitliğini Devrim Yakut ve Alp Güler Berat Bumin yaparken Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Bedri Güntay ve Pelin Karahan gibi ünlü isimler de düğüne katılanlar arasındaydı.

NE OLMUŞTU?

MİLYONLUK EVLİLİK TEKLİFİ! 

Geçtiğimiz aylarda 4 yıllık birlikteliklerini sonlandırma kalan Ahmet Kural - Çağla Gizem Şahin çifti kısa süreli ayrılıklarının ardından ilişkilerine yeniden başlama kararı almıştı. Çift bu kararın ardından evlilik yolunda adım attıklarını duyurmuştu. Şahin'in paylaşımının ardından Kural'dan evlilik teklifi gelmişti. Kural, Kapalı Çarşı'da bulunan çok ünlü bir mücevherciden 1 milyon lira değerindeki bir tektaş ile evlilik teklifi etmişti. Evlilik teklifinin ardından süreci hızlandıran ikili Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan bir otelde 18 Temmuz'da, 350 özel davetlinin katılımı ile dünya evine girecekti. Ahmet Kural'ın smokini dünyaca ünlü Levon Kordonciyan tarafından dikilirken, Çağla Gizem Şahin'in gelinliği özel tasarım olacaktı.

Ahmet Kural evlilik teklifi

Ahmet Kural evlilik teklifi

18 Kasım'da vizyona girecek olan aksiyon-komedi türündeki 'Müjdemi İsterim' filminin basın toplantısı için Sarıyer'deki mekanda bir araya gelen "Ahmet Kural" ve "Ecem Erkek" muhabirlerin sorularını cevaplamıştı. Sorulara samimi cevaplar veren oyuncular filme ait anılarından bahsederken özel hayatlarıyla ilgili soruları da cevaplamaktan kaçınmamıştı.

Ahmet Kural ve Ecem Erkek

Ahmet Kural ve Ecem Erkek

"AİLE KOMEDİSİ YAPTIK"

Milliyet yazarı 'Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, filmde kullandıkları klasik arabanın önünde basın mensuplarına poz veren oyuncular Kural ve Erkek "Çocukların izleyemeyeceği argo ifadeler yok. Gönül rahatlığıyla izlenecek ailece komedisi yaptık" diyerek argo kelimelerin olmadığı bir aile komedisi yaptıklarını belirtmişti.

Arda Kural, Ecem Erkek film seti

Arda Kural, Ecem Erkek film seti

Ecem Erkek İLİŞKİLİ HABEREcem Erkek "Söyleyeceklerim var" dedi ve döktürdü! Sosyal medya birbirine girdi

EVLİLİK SORULARINA CEVAP VERMİŞTİ!

Özel hayatıyla ilgili soruları da cevapsız bırakmayan Kural, üç yıldır birlikte olduğu "Çağla Gizem Çelik"le evlilik tarihlerini açıklamaktan kaçınmıştı. "İnşallah en kısa zamanda duyacaksınız. Uğuru kaçmasın diye söylemek istemiyorum. Yakında müjdemi vereceğim" diyen oyuncu sevenlerini sevindirecek mutlu haberi vermişti.

Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik

Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kardeşlerini havuza atmak isteyen iki abinin hazin sonu! Herkesi kahkahaya boğdu​

Mazhar Alanson'dan Özkan uğur vefası! Üsküdar konserini iptal etti

İLİŞKİLİ HABER

Mazhar Alanson'dan Özkan uğur vefası! Üsküdar konserini iptal etti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0