Okan Bayülgen'in Ajda Pekkan ile ilgili şakası gerçek oldu! Sosyal medyada herkesi şoke etti

Usta sanatçı Ajda Pekkan dün sabah saatlerinde evinde kaza geçirmiş ve apar topar ameliyata alınmıştı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen'in geçtiğimiz günlerde sunduğu programda söylediği sözler ortaya çıktı. Bayülgen'in Ajda Pekkan ile ilgili yaptığı şaka gerçek oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ajda Pekkan'ın evinde kaza geçirmesi sonucu kalçasında çatlak meydana geldi. Pekkan, hastaneye kaldırılarak 7 saatlik bir operasyon geçirdi. Ünlü sanatçının akşam saatlerinde ameliyattan çıktığı ve normal odaya alındığı öğrenildi. Pekkan'ın 45 gün fizik tedavi göreceği belirtildi.

OKAN BAYÜLGEN'İN YAPTIĞI ŞAKANIN ARDINDAN KAZA GEÇİRDİ!

Pekkan'ın geçirdiği kazanın ardından Okan Bayülgen'in programında söylediği o sözler olay oldu. Ünlü ismin dans ettiği görüntüleri yorumlayan Bayülgen, "Ajda Hanım dans ediyor, ambulans çağırıldı. Ondan sonra bir kalça kırığı olmasın, bir şey olmasın" dediği görüntüler ortaya çıktı.

Programdan kısa süre sonra sanatçının kalçasını çatlatması herkesi şaşırttı. Bayülgen'in o sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Engin Altan Düzyatan'a büyük şok! Oğlu uykusundan kaldırmak için...

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan'a büyük şok! Oğlu uykusundan kaldırmak için...
Serdar Ortaç yine gündemden düşmüyor! Hüzünlü açıklamalar yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç yine gündemden düşmüyor! Hüzünlü açıklamalar yaptı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mizah 1 yıl önce

Şaşılacak kısmı beresi ? 80 yaşında göbek atarsan kalçanın kırılması gayet normal.