Serdar Ortaç yine gündemden düşmüyor! Hüzünlü açıklamalar yaptı

Şarkıları dillere pelesenk olmuş şarkıcı Serdar Ortaç bir dönem yaşadığı rahatsızlıklarıyla gündemdeyken bu sefer de sözleriyle tekrar gündeme gelmeyi başardı. İnişli çıkışlı dönemler yaşayan şarkıcı hayatla ilgili yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu.

Dillerden dile dolan şarkılarıyla tanınan Serdar Ortaç, sosyal medyada artık hayatında yaşadığı inişler ve çıkışlar ve söylediği farklı açıklamalarla gündem oluyor. Hayatına dair planlarından bahseden Ortaç'ın açıklamaları yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

SERDAR ORTAÇ: YATAKTAN ÇIKMAK İSTEMİYORUM...

TV100 Magazin'in haberine göre ünlü şarkıcı bulunduğu bir mekanda "Hep yatıyorum. Yataktan çıkmak istemiyorum. Kalan yıllarımı sevap işleyerek geçirmek istiyorum." açıklamalarını yaparak hayatındaki değişikliklerden bahsetti.

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

Bu sözleri sosyal medyanın gündemine oturarak hayranlarını üzen şarkıcı için sevenlerinden "Niye bu kadar üzüldüm ki" , "Serdar Türkiye'nin en iyi bestelerini yapan ve okuyan sanatçı Üzüldüm böyle olmasına Serdar kendine çok zarar verdi Allah şifa versin" , "Serdar Ortaç değerli bir sanatçımız üzülüyorum böyle tükenmiş hallerine... Pop müziğinin değerli ismi kendini inşaAllah en yakın zamanda toplar" yorumları geldi.

İşte Serdar Ortaç'ın o açıklamaları:

Okan Bayülgen'in Ajda Pekkan ile ilgili şakası gerçek oldu! Sosyal medyada herkesi şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Okan Bayülgen'in Ajda Pekkan ile ilgili şakası gerçek oldu! Sosyal medyada herkesi şoke etti
Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz'e büyük jest! Doğum gününü öyle kutladı ki...

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz'e büyük jest! Doğum gününü öyle kutladı ki...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0