Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz'e büyük jest! Doğum gününü öyle kutladı ki...

Yeni yaşını kutlayan Yargı dizisinin Ceylin'i "Pınar Deniz" e bir süredir beraber olduğu oyuncu Kaan Yıldırım'dan sürpriz doğum günü kutlaması geldi. Doğum gününü 60 kişilik arkadaş grubuyla kutlayan Deniz'e büyük jest yapan Yıldırım, Armutlu 'da bulunan bir mekanı kapattı.

Oyuncu Kaan Yıldırım'dan, bir süredir birlikte olduğu meslektaşı Pınar Deniz'e doğum günü jesti geldi. Gece için Armutlu'da bulunan 'Steakroom' adlı mekanı kapatan Yıldırım, Deniz'e büyük bir sürpriz yaptı. Aralarında 'Yargı' dizisinin oyuncularının da yer aldığı geceye 60 kişi katıldı.

Pınar Deniz ve Kaan yıldırım

Pınar Deniz ve Kaan yıldırım

100 BİN LİRALIK JEST!

Yıldırım'a 100 bin liraya mal olan gecenin çıkışında ikili magazincilere mutluluk pozları vererek muhabirlerin sorularını cevapladı. 29. yaşını kutlayan Deniz, "Bana sürpriz yaptıklarını düşündüler ama yapamadılar. Kaan evden 'sete gidiyorum' diye çıkınca anladım bir şeyler olacağını. Dizideki avukat Ceylin gibi ince eleyip sıkı dokudum ve sürprizi önceden anladım." diyerek kahkaha attı ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım gece çıkışı

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım gece çıkışı

Pınar DenizİLİŞKİLİ HABERPınar Deniz'den yürekleri ısıtan paylaşım: Tüm çirkinlikler gülüşünüzle son bulsun

YENİ YAŞINDA MUTLULUK DİLEDİ

İkili Pınar Deniz'in yeni yaşında sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl dileğinde bulunurken, Deniz başrolünde yer aldığı 'Yargı' dizisi için de değerlendirme yaptı. Reytinglerde birinciliği kazanan diziyle ilgili olarak oyuncu "İkinci sezondayız ve hâlâ hep birinciyiz. İnşallah hep böyle devam eder. Sette bildiğim ve sevdiğim insanlarla çalışıyorum. Herkes için de bu böyle. Bence başarının sırrı bu. 'Yargı', yargı dağıtmaya devam ediyor" yorumunda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dünya şampiyonu Kübra Dağlı boks makinesini bozdu! Gücüne makine dayanamadı

Serdar Ortaç yine gündemden düşmüyor! Hüzünlü açıklamalar yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç yine gündemden düşmüyor! Hüzünlü açıklamalar yaptı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0