Esra Dermancıoğlu'ndan hırsızlık itirafı! 'Senaryomu çaldılar'

Tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıklayan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Zor günler geçiren Dermancıoğlu, senaryosunun çalındığını söyleyerek "Kimin çaldığını biliyorum. Gerekli şikayetleri yaptım" dedi.

"Fatmagül'ün Suçu Ne?", "Doksanlar" ve "Kaderimin Oyunu" gibi sevilen yapımlarda rol alan oyuncu Esra Dermancıoğlu, şimdilerde ATV ekranlarının yeni dizisi "Bir Küçük Gün Işığı" dizisiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Meslek hayatındaki başarısıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu, önceki gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. 

 Esra Dermancıoğlu

Esra Dermancıoğlu

"KİMİN ÇALDIĞINI BİLİYORUM"

Daha önce tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıklayan ünlü oyuncu, "Tükenmişlik sendromu ve hastalıklar derken bu yıl benim için korkunç geçti. Psikologlardan da yardım istemedim" diyerek muhabirlere içini döktü. Yazdığı senaryosunun çalınması hakkında da konuşan Dermancıoğlu "Kimin çaldığını biliyorum. Gerekli şikayetleri yaptım" şeklinde tepki gösterdi.

Esra Dermancıoğlundan hırsızlık açıklaması

Esra Dermancıoğlundan hırsızlık açıklaması

DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz gün Fatih Altaylı'nın sunumunu üstlendiği "Teke Tek" programına konuk oldu. Hem oyunculuk sektörü hem de özel yaşantısına dair merak edilenleri anlatan Dermancıoğlu şaşırtan açıklamalarda bulundu. Oyunculuğa başlama sürecinden bahseden ünlü oyuncu "Şahika Tekand'da eğitim aldım. Ardından Ece Yörenç'ten bir teklif geldi, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' ile başladım. Ece, 'Mukaddes' karakterini yazarken benim de oyunculuğa başlamak istediğimi görmüştü. Çok güvenemediler aslında başlarda. Çünkü hiçbir tecrübem yoktu oyunculukla ilgili. 2009'da başladı serüvenim, buralara kadar geldi" şeklinde konuştu. 

Esra Dermancıoğlu Fatih Altaylının Teke Tek programına konuk oldu

Esra Dermancıoğlu Fatih Altaylının Teke Tek programına konuk oldu

"SENARYOMU YÜRÜTTÜLER"

Yalnızca oyunculuk performansının değil kaleminin de güçlü olduğuna vurgu yapan Dermancıoğlu'nun 'senaryo' itirafı herkesi şaşkınlığa uğrattı. "Çekilen var ama senarist ben değilim. Senaryomu yürüttüler" diye sözlerine başlayan 53 yaşındaki oyuncu "Fikir hırsızlığına 'hayır' diyelim. Fikrimi çaldılar. Çok büyük bir suç. Senin evine girip herhangi bir eşyanı almasından farkı yok" ifadelerini kullandı. 

Esra Dermancıoğlundan hırsızlık itirafı

Esra Dermancıoğlundan hırsızlık itirafı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bensu Soral'dan o sorulara yanıt! "Ben aynı benim..."

Cem Yılmaz'ın "dolarlı nafaka" davasında flaş gelişme! Ünlü komedyen karara sert tepki gösterdi

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz'ın "dolarlı nafaka" davasında flaş gelişme! Ünlü komedyen karara sert tepki gösterdi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0