Elon Musk intikamını fena aldı! O ismin hesabını askıya aldı...

Twitter'ı satın aldıktan sonra birçok yenilik yapan Elon Musk'dan yeni hamle geldi. Patronluğunu özel yaşamı için de kullanan Elon Musk geçmişin acısını çıkararak o ismin hesabını askıya aldı. İşte hesabı askıya alınan o isim...

Tesla ve SpaceX gibi büyük şirketlerin sahibi olan "Elon Musk"ın sosyal medya devlerinden "Twitterı' da satın alması büyük ses getirmişti. Twitter'ın başına geçer geçmez  CEO Parag Agrawal'ı kovması ve mavi tik için ücret alacağı konuları gündeme bomba gibi düşerken, özel hayatı için yaptığı bir hamle çok konuşuldu.

Elon Musk

Elon Musk

Elon Musk TwitterİLİŞKİLİ HABERElon Musk Twitter'dan sonra ne yapacağını şaşırdı!

GEÇMİŞİN İNTİKAMINI ALDI!

Tüm bu gelişmelerin arkasında sansayonel bir hareketle gündemi sarsan Musk'ın, eskiden birliktelik yaşadığı Amber Heard'in hesabını askıya aldığı söyleniyor. 'RealAmberHeard' kullanıcıadıyla twitterda yer alan Heard'in hesabına ulaşılamadığı görülüyor.  "Böyle bir hesap yok" uyarısı alınan hesabı Heard'in kendi isteğiyle silmesi ihtimali konuşulurken, Musk cephesinden gelen bir hamleyle silinmiş olması da güçlü iddialar arasında.

 Amber Heard hesap

Amber Heard hesap

INSTAGRAM HESABI AKTİF

5.3 milyon takipçiye sahip olan Heard'ın instagram hesabının aktifken twitter hesabının silinmesi kafaları karıştırdı.

Amber Heard instagram hesabı

Amber Heard instagram hesabı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Elon Musk'ın Twitter merkezine olaylı girişi! Elinde lavaboyla...

Cenk Eren kuduz köpeğin ısırması sonucu yaşam savaşı veren çocuğa inanmadı! Tepki gelince...

İLİŞKİLİ HABER

Cenk Eren kuduz köpeğin ısırması sonucu yaşam savaşı veren çocuğa inanmadı! Tepki gelince...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0