Cenk Eren kuduz köpeğin ısırması sonucu yaşam savaşı veren çocuğa inanmadı! Tepki gelince...

Bitlis'te sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan ve kuduz virüsü teşhisi konulan çocuk uyutarak yoğun bakıma alındı. Sağlık durumu ciddiyetini korurken, Şarkıcı Cenk Eren kuduz köpeğin ısırması sonucu yaşam savaşı veren çocuğa inanmadı. Konuyla ilgili paylaşım yaptı. Tepkiler gelince şarkıcı, o paylaşımını sildi.

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde köpek saldırısına uğrayan ve daha sonra kuduz virüsü teşhisi konulan çocuklardan birinin ciddiyetini koruduğu diğerinin ise taburcu edileceği bildirilmişti. Türkiye'nin içini burkan bu haberden sonra şarkıcı Cenk Eren konuyla ilgili sosyal medyadan tepki çeken bir paylaşım yaptı.

"HAYVAN DÜŞMANLARI KUDURDU"

Gündemi sarsan kuduz virüsü teşhisinden sonra Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Cenk Eren, "Kuduz vakası yalanı ortaya çıktı. Kuduz var ama bence bu yalan haberi yayan kişiler ve hayvan düşmanları kudurmuş olabilirler. Sokak hayvanları yalnız değildir." notunu düştü.

YOĞUN TEPKİ GELİNCE PAYLAŞIMI SİLDİ

Yoğun tepkilere maruz kalan şarkıcı yapmış olduğu paylaşımı sildi. "Yanlış bilgilendirildiğim için( Kuduz ) ile ilgili twitimi sildim ve evladımızın biran önce sağlığa kavuşması için dua ediyorum. Bilinmesini isterim ki her zaman sokaktaki canların yanında olmaya devam edeceğim." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Nilay Toprak'ın arabasını parçaladılar! Trafik magandalarının o görüntüleri...

Sefo ve Ufuk Beydemir arasındaki gerilim son bulmuyor! İkili yine karşı karşıya geldi

İLİŞKİLİ HABER

Sefo ve Ufuk Beydemir arasındaki gerilim son bulmuyor! İkili yine karşı karşıya geldi
Elon Musk intikamını fena aldı! O ismin hesabını askıya aldı...

İLİŞKİLİ HABER

Elon Musk intikamını fena aldı! O ismin hesabını askıya aldı...
Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinden pamuk şeker kombini!

İLİŞKİLİ HABER

Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinden pamuk şeker kombini!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Clean up 1 yıl önce

Suç bizde, böyle dengesizleri şöhret yapmaya çok meraklıyız millet olarak ve bunun onlarca örneği daha var.