Vedat Milor'dan şaşırtan Twitter kararı! Kimse bunu beklemiyordu

Ünlü gurme ve gastronomi yazarı Vedat Milor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olay oldu. Milor, Twitter'da mavi onay işareti için ücret alınmaya başlamasının ardından mavi onay işaretini iptal edeceğini açıkladı.

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk, satın aldığı Twitter'ın, mavi onay işaretine sahip hesaplarından aylık 8 dolar ücret alınacağını bildirdi. Musk'un bu açıklamasından sonra ünlü gurme Vedat Milor aldığı kararla şaşırttı.

Elon Musk bu kararı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Twitter'ın mavi onay işareti olan veya olmayanlar için mevcut lordlar/köylüler sistemi saçmalık. Bu işaret ayda 8 dolar" ifadesini kullandı.

Vedat Milor

Vedat Milor

VEDAT MİLOR KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan gastronomi yazarı Vedat Milor, şu ifadeleri kullandı: 

"Uzun süre bu konuyu düşündükten sonra artık son kararımı verdim. Paralı hale geldiğinde mavi tıkımı iptal edeceğim. Sebebi ise çok basit: İnsanlara mavi tık olmadan da yaşanabileceğini göstereceğim."

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER YAĞMAYA DEVAM EDİYOR!

Musk'ın bu açıklaması sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki görse de Musk şimdilik geri adım atmamakta kararlı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Nilay Toprak'ın arabasını parçaladılar! Trafik magandalarının o görüntüleri...

 

İnce İnce Yasemince’nin yıldızı Yasemin Yalçın’ı son hali şaşırttı! Görenler tanıyamadı

İLİŞKİLİ HABER

İnce İnce Yasemince’nin yıldızı Yasemin Yalçın’ı son hali şaşırttı! Görenler tanıyamadı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ozkayam 1 yıl önce

Biz twitter olmadan yaşıyoruz. Korkma, mavi olmadan sende yaşarsın. Beleşe alıştınız ya.

Toplam 1 beğeni