Mustafa Sandal gözlerine inanamadı! Akın edilen o konsere...

Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki Harran Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen "Harran Pamuk Sanat ve Müzik Festivaline binlerce müziksever katıldı. Mustafa Sandal'ında gözlerine inanamadığı konsere 120 bin kişi akın etti.

Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki Harran Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen "Harran Pamuk Sanat ve Müzik Festivali" gösterişli bir atmosfere tanıklık etti.  "Mr. Dosso Dossi" kimliği ile anılan iş insanı Hikmet Eraslan'ın organize ettiği ve Mustafa Sandal Soner Sarıkabadayı, Kadir, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş gibi müzik camiasından insanların yer aldı.

"Harran Pamuk Sanat ve Müzik Festivali"

HARRAN'DA İLK KEZ KONSER VERDİ

Harran'da ilk kez konser veren Soner Sarıkabadayı "Sizlerin karşınızda şarkı söylemek benim için olabilecek en büyük şeref mertebesidir" ifadesini kullandı.

 Soner Sarıkabadayı

Soner Sarıkabadayı

Festivalin sonlarına doğru yer alan Mustafa Sandal ise "40 yıl hayal etsem, düşünsem Harran'da böyle bir etkinlik olacağı aklıma gelmezdi. Dosso Dossi Holding'e bu akşamla hayalleri gerçeğe çevirdiği için sonsuz teşekkür ediyorum. Ben buraları 20 yıl önce geldim. Şimdi o günden bugüne konserde bir zaman tüneli yapacağız" diye konuştu.

Mustafa Sandal

Mustafa Sandal

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Nilay Toprak'ın arabasını parçaladılar! Trafik magandalarının o görüntüleri...

Hadise'den semt oturuşu! Sosyal medyada gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'den semt oturuşu! Sosyal medyada gündem oldu

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0