Reha Muhtar'dan ortalığı karıştıracak gönderme! Tamer Karadağlı duymasın

Eşiyle yaşadığı dava sonucu ülke gündemine bomba gibi oturan Reha Muhtar, sosyal medyadan ortalığı karıştıracak göndermede bulundu. Tamer Karadağlı'yı hedef alan Muhtar, paylaşımında, "Çocuklar Duymasın istedim olmadı mevlam" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin bir dönem gündemine spikerliği ile damga vuran ve gazeteciler arasında bulunan Reha Muhtar ile oyuncu Deniz Uğur arasında yaşanan velayet davası, uzun bir süredir magazin gündeminden düşmüyor. İki çocuk sahibi olan Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un çocuklarının velayetleri ise Poyraz'ın velayeti babasında kalırken, kızı Mina'nın geçici velayeti ise anne Deniz Uğur'a verildi.

deniz uğur ve reha muhtar

deniz uğur ve reha muhtar

SEREN SERENGİL AÇIKLAMA YAPTI

Geçtiğimiz günlerde bir restoranda kavga görüntüleri yayınlayan Uğur,  Reha Muhtar'ın akli dengesinin yerinde olmadığını iddia edildi. Bunun üzerine Seren Serengil ise Muhtar'ın aynı restorana devamlı gittiğini ve böyle bir olayın yaşanmadığını dile getirdi.

deniz uğur

deniz uğur

TAMER KARADAĞLI DUYMASIN!

Yaşanan olaylardan sonra bir hamlede Reha Muhtar'dan geldi. Daha önce Seren Serengil'i arayarak "Reha'ya destek verme" diyen Tamer Karadağlı'yı hedef alan Muhtar, paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Çocuklar Duymasın istedim olmadı mevlam" notunu düşerek Çocuklar Duymasın dizisindeki Haluk rolünü oynayan Tamer Karadağlı'ya göndermede bulundu.

Reha Muhtar

Reha Muhtar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İlayda Şeker ve İsmail Balaban birbirine girdi! Arabada kavga ettiler

Demet Özdemir'in dudak uçuklatan yeni arabası! Servet değerinde...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'in dudak uçuklatan yeni arabası! Servet değerinde...
Eda Ece ve İbrahim Selim'den hayranlarını mutlu edecek iddia!

İLİŞKİLİ HABER

Eda Ece ve İbrahim Selim'den hayranlarını mutlu edecek iddia!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0