Eda Ece ve İbrahim Selim'den hayranlarını mutlu edecek iddia!

İbrahim Selim ile Bu Gece programıyla izleyicilerin sevgisini kazanan İbrahim Selim, programına konuk alarak aldığı sanatçılar ve programdaki neşesiyle gönüllere taht kurmayı başardı. Programına konuk olarak aldığı ekranların sevilen yüzü Eda Ece ile bir anlaşmaya gittikleri iddia edilen ikilinin bir program yapmaya hazırlandıkları söylentiler arasında.

Yer aldığı youtube programındaki sempatik tavırları ve konuklarıyla kurduğu samimi diyaloglarla tanınan "İbrahim Selim" izleyicilerden tam not almaya başaran sunuculardan. Birbirinden ünlü konukları davet ettiği "İbrahim Selim ile Bu Gece" adlı programına konuk ettiği ünlülerden biri de ekranların sevilen yüzü "Eda Ece" oldu. Yasak Elma dizisinin 'Yıldız Argun'u' olarak bilinen başarılı oyuncu Eda Ece de gönüllerde taht kuran ünlülerden. Programdaki kimyaları beğenilen ikiliden hayranlarını sevindirecek bir iddia gündeme geldi.İbrahim Selim ile Bu Gece programından Eda Ece

İbrahim Selim ile Bu Gece programından Eda Ece

Eda EceİLİŞKİLİ HABEREda Ece'den herkesi şaşırtan imaj değişikliği!

BİRLİKTE PROGRAM YAPACAKLAR!

Bir yanda sempatik tavırlarıyla tanıdığımız İbrahim Selim, diğer yanda ise yer aldığı Yasa Elma dizisindeki Yıldız Argun karakteriyle devleşen oyuncu Eda Ece, ikisi de gönüllere taht kuran sanatçılardan. İbrahim Selim'in programındaki kimyaları çok beğenilmiş ve izleyenlere keyifli bir program yaşatmışlardı. Bu uyum yapımcılar tarafından da keşfedilmiş olacak ki ikili hakkında büyük bir iddia gündeme geldi. TV100'ün haberine göre; ikilinin bir televizyon programı yapmaya hazırlandığı söyleniyor. Şu anlık net bir detay bulunmasa da bu haber ikilinin sevenleri oldukça mutlu edecek gibi gözüküyor.

Eda Ece ve İbrahim Selim

Eda Ece ve İbrahim Selim

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sahibine işte yardım eden minik kedi izleyenlerin içini ısıttı!

Reha Muhtar'dan ortalığı karıştıracak gönderme! Tamer Karadağlı duymasın

İLİŞKİLİ HABER

Reha Muhtar'dan ortalığı karıştıracak gönderme! Tamer Karadağlı duymasın
Güzel Günler'de işler iyice karıştı! 2. bölüm fragmanıyla meraklandırdı...

İLİŞKİLİ HABER

Güzel Günler'de işler iyice karıştı! 2. bölüm fragmanıyla meraklandırdı...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0