Sinan Akçıl konsere pizza söyledi! Hayranının hayalini gerçekleştirdi...

Artvin'de sevenleriyle buluşan Sinan Akçıl, şarkılarıyla izleyicileri eğlendirdi. Konsere gelmek isteyen fakat mesaisi olduğu için gelemeyen bir kurye için alkışlanacak harekette bulunan şarkıcı hayranının hayalini gerçekleştirdi. Mesaide olduğu için konsere gelemeyen hayranının çalıştığı yerden pizza siparişi vererek gelmesini sağlayan Sinan Akçıl'ın bu hareketi büyük takdir topladı.

Gençlik ve spor bakanlığı tarafından düzenlenen 'Gsb Hep Yanında' projesi kapsamında 81 ildeki üniversite öğrencileriyle buluşacak olan şarkıcı Sinan Akçıl, ikinci konseri için Artvin'de sevenleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 20 bin kişiye konser veren Akçıl, şarkılarıyla izleyicilere eğlenceli bir gece yaşattı. Konsere başlamadan önce öğrenci yurdunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden şarkıcı basın mensuplarından gelen sorulara yanıt verdi.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

İLK KEZ ARTVİN'DE

Karadeniz'in incisi Artvin'e ilk kez geldiğini söyleyen Akçıl,  "Doğasına hayran kaldım yeşilin diyarında olmaktan çok mutluyum çok heyecanlıyım ilk kez Artvin'de konser vericem 'GSB Hep Yanında' projesi çok güzel gidiyor daha çok şehrimize gitmek daha çok öğrencimiz ile buluşmak istiyorum bu sene hedefimiz 1 milyon izleyiciye ulaşmak bunun için tüm ekip canla başla çalışıyoruz" diyerek mutluluğunu ifade etti.

Sinan Akçıl Artvin konseri

Sinan Akçıl Artvin konseri

Sinan AkçılİLİŞKİLİ HABERSinan Akçıl'dan Tan Taşçı'ya büyük taş! İkili arasında soğuk savaş başladı

SAHNEYE PİZZA SİPARİŞ ETTİ!

Konserden önce kendisine sosyal medyadan gelen mesajı okuyan Akçıl bir hayranının hayalini gerçekleştirdi. Sahne öncesinde kendisine "abi konserine gelmeyi çok istiyorum ama patronum izin vermiyor o saatte çalışıyorum sahneye pizza siparişi verirsen gelmiş ve seni de görmüş olurum" mesajı geldiğini ve bundan çok etkilendiğini söyleyen şarkıcı, hayranının çalıştığı yeri arayıp pizza sipariş vererek, sahnede hayranını bekledi. 4. şarkısından sonra siparişi getiren kuryeyi gören Akçıl, hayranını sahneye alarak hayalini gerçekleştirdi. Akçıl'ın bu hareketi takdir topladı.

Sinan Akçıl ve hayranı

Sinan Akçıl ve hayranı

İşte o konserden görüntüler;

İlayda Şeker ve İsmail Balaban birbirine girdi! Arabada kavga ettiler

İLİŞKİLİ HABER

İlayda Şeker ve İsmail Balaban birbirine girdi! Arabada kavga ettiler

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0