Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Müge Anlı'ya olay gönderme!

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, sosyal medyada hesabından Müge Anlı'ya ilginç bir gönderme yaptı. Erbil'in bu paylaşımı Müge Anlı hayranlarını kızdırdı.

Geçtiğimiz günlerde sunduğu programda tuvaletten poz paylaşanlara eleştirmiş ve kızmıştı. Anlı, sunucusu olduğu programda "Millet gidiyor, tuvaletlerde fotoğraf çekiyor. Tuvalet bu tuvalet! Işık güzelmiş… Sanki Cindy Crawford onları yayınlayacak, ona mankenlik teklifi gelecek. Saçma sapan işler."

Bak ben dalga geçiyorum ya. Oraya insanlar fotoğraf koyuyorlar ya, ben dalga geçiyorum. 'Kadına bak tuvalete gitmiş, fotoğraf çektirmiş, geri zekalı' diyorum." yorumunda bulunan Müge Anlı'ya, Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil'den olay göndermede bulundu. 

"SORRY MÜGE ANLI"

Yasmin Erbil, tuvaletten yaptığı bir paylaşıma "Sorry Müge Anlı." yazarak dikkat çekti.

Anlı'nın sosyal medyadan yaptığı bu paylaşımı Müge Anlı fanlarını kızdırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Rafet El Roman'dan Amerika konserine özel dans!

Didier Drogba Müslüman oldu mu? Efsane futbolcudan açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Didier Drogba Müslüman oldu mu? Efsane futbolcudan açıklama geldi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Leyla 1 yıl önce

İlk sazan atlamış