Pelin Karahan eşi Bedri Güntay'ın sağlık durumunu bildirdi! "Ameliyata girdi..."

Ünlü oyuncu Pelin Karahan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerini üzen haberi verdi. Ünlü oyuncu acısını paylaşırken, eşi Bedri Güntay'ın hastaneye kaldırıldığını, acil bir ameliyat olması gerektiğini belirtmişti. Güntay'ın sağlığı hakkında son durumu açıklayan Karahan, taburcu olduğunu bildirdi.

Ekranların en popüler oyuncularından Pelin Karahan, adını "Kavak Yelleri" isimli dizi projesi ile duyurmayı başarmış, ardından Muhteşem Yüzyıl gibi birçok dizi ile oyunculuk yeteneğini kanıtlamıştı. 2014 yılında Bedri Günay ile dünyaevine giren Karahan, iki oğlunu kucağına aldıktan sonra, ailesiyle zaman geçirerek sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunuyordu. Hesabından son yaptığı paylaşımla herkesi üzmüştü.

pelin karahan bedri güntay

pelin karahan bedri güntay

ANİDEN GELEN RAHATSIZLIK HERKESİ KORKUTTU

Ünlü oyuncu Karahan, eşinin hastaneye kaldırılarak acil bir ameliyata alındığının bilgisini verdi. Karahan, eşinin bir anda gerçekleşen rahatsızlığıyla şoke olduğunu ifade etmişti. Damarına pıhtı attığını açıklayan ünlü oyuncu, eşinin anjiyo olduğunu ve şu anda durumunun iyiye gittiğini bildirmişti. 

pelin karahan paylaşımı

pelin karahan paylaşımı

"ACİL AMELİYATA ALINDI"

Karahan paylaşımında ise "Sosyal medyada ve basında çıkan haberlerden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duyuyorum. Eşim Bedri Güntay, bugün teşhisi konulan akciğer embolisi nedeni ile acil ameliyata alınmıştır. Yapılan anjiyo gayet başarılı geçti. Şu an hastanede gözetim altında devam ediyor süreci. Arayan soran herkese çok teşekkürler, şu an aramalara ve mesajlara dönemiyorum, anlayışınız için teşekkür ederim." notunu düşmüştü.

pelin karahan paylaşımı

pelin karahan paylaşımı

BEDRİ GÜNTAY'IN SAĞLIK DURUMU AÇIKLANDI!

Karahan eşinin son durumunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Karahan "Öncelikle haberlerimiz iyi, bugün eşimi hastaneden taburcu ettik ve çok şükür artık evimizdeyiz. Hocamıza ve ekibine sonsuz teşekkürler. Yerinde, zamanında müdahalesi ile hayat kurtardı diyebilirim. Ve tabii baştan sona arayıp soran, ziyarete gelen, mesajları ile destek olan tüm ailemiz… İyi ki varsınız. İnsan sağlığının kıymetini, sahip olduklarına şükretmeyi ve dostlarının, sevenlerinin şu hayatta ne kadar değerli olduğunu anlıyor! Çok şükür iyiyiz ve hayat sağlıkla devam ediyor… Herkese sevgiler." notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Jüpiter ve Mars'ın dönüş sırasında oluşturdukları desen kendisine hayran bıraktı!

Acun Ilıcalı'dan samimi itiraflar: Esnaf lokantalarına bayılırım

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan samimi itiraflar: Esnaf lokantalarına bayılırım
Şükrü Özyıldız hastaneye kaldırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Şükrü Özyıldız hastaneye kaldırıldı!

BİR YORUM YAPIN 0