Elon Musk'a bir tepki de Yıldız Tilbe'den: Twitter hesabımı kapatıyorum!

Başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe gerek sesiyle gerekse sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla kendisinden sıklıkla bahsettiren ünlülerden. Twitter hesabını aktif bir şekilde kullanan sanatçı yine twitter hesabından Elon Musk'a tepki göstererek hesabını kapatacağını duyurdu.

Twitter'ı satın almasının ardından yaptığı değişikliklerle çok konuşulan Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'a tepkiler çığ gibi büyüyor. "Mavi tik" e sahip kullanıcılardan aylık 8 dolar alınacağı iddiası gündeme bomba gibi düşerken, Elon Musk'a ünlüler camiasından da tepkiler gecikmedi. Tepki gösteren ünlülerden biri de başarılı şarkıcı "Yıldız Tilbe" oldu.

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

 "INSTAGRAM'A GEÇECEĞİM, TWİTTER'I KAPATACAĞIM"

Twitter hesabını yine twitter üzerinden duyuran şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

"Instagram'a geçeceğim, Twitter'ı kapatacağım. Twitter artık 1 kişininmiş, içerik çok ahlaksızca belirleniyor. Twitter'a benim için girenlerin maruz kalmalarını istemiyorum, gündemdeki birçok başlık çok çağdışı. Utanç verici, herkes aynı şeyden utanmıyor, bazıları hiçbir şeyden."

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Damla Ersubaşı'ndan büyük itiraf! Sosyal medyada sahte hesaplarla...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0