Yıldız Çağrı Atiksoy'dan samimi açıklamalar: Yüzüğümü hiç çıkarmıyorum...

Yer aldığı "Kuruluş: Osman" dizisindeki 'Malhun Hatun' karakteriyle herkesin beğenisini kazanan başarılı oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy geçtiğimiz Eylül ayında meslektaşı Berk Oktay ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan güzel oyuncu arkadaşları Didem Balçın ve Can Aydın'ın hediyesi olan özel yüzüğünü göstererek samimi açıklamalarda bulundu.

Kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay ile mutlu bir evlilik sürdüren başarılı oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy yer aldığı tarihi dizi 'Kuruluş: Osman'daki 'Malhun Hatun' karakteriyle gönüllere taht kurmayı başardı. Özel hayatıyla da merak edilen oyuncu önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere yakalandı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Atiksoy, samimi açıklamalar yaptı.

Yıldız Çağrı Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy

BALAYI YAZA KALDI

Nişantaşı'nda kış için alışverişe çıktığını söyleyen oyuncu, düğünden sonra balayı yapamadıklarını fakat yaz sezonu için balayı planlarının olduğunu "Balayı olmadı. Zaten biliyorduk, seçtiğimiz tarihlerde çalıştığımız için hiç dert etmedik. Ancak yazın gidebiliriz. Zaman ayırıyoruz birbirimize, aynı evin içindeyiz. Günün sonunda birbirimizi görüyoruz." sözleriyle açıkladı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay

Yıldız Çağrı Atiksoy Berk Oktay ile düşman çatlatıyor! İLİŞKİLİ HABERYıldız Çağrı Atiksoy Berk Oktay ile düşman çatlatıyor! "Her ruhun bir eşi vardır derler"

"YÜZÜĞÜMÜ HİÇ ÇIKARMIYORUM"

Arkadaşları Didem Balçın ile Can Aydın'dan gelen içinde eşi ile kendi adlarının yazılı olduğu yüzüğünü de gösterip, "Bunu Didem Balçın ile Can Aydın aldı, onların hediyesi. Üzerinde evlilik tarihimiz, Berk ile ismimiz ve sonsuzluk işareti var. Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum, ellerim biraz bakımsız. Alyansımın yanında bu yüzüğü de takıyorum, hiç çıkarmıyorum" dedi.

Yıldız Çağrı Atiksoy yüzük

Yıldız Çağrı Atiksoy yüzük

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Azra Akın'dan eğlendiren Özbek dansı!

Emine Erdoğan 10 Kasım paylaşımı yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan 10 Kasım paylaşımı yaptı!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0