Hadise boşandıktan sonra paraya para demedi! Kazancı dudak uçuklattı

Mehmet Dinçerler ile olan 5 aylık evliliğini sonlandırması şarkıcı Hadise'nin işlerini açtı. Paraya para demeyen şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Yeniköy'den 40 milyon liralık yalı dairesi almasıyla gündeme gelmişti. Hadise'nin son zamanlarda kazandığı para ise dudak uçuklattı. İşte habere dair tüm ayrıntılar...

Ünlüler arasında en kısa evliliği yaşayan şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra bir süre hakkında çıkan iddialarla gündem olmuştu. Mehmet Dinçerler'in 3 milyon TL olduğu sanılan evlilik teklifi yüzüğünün replika olmasıyla sarsılan ünlü şarkıcı, yüzüğü 182 bin liraya satarak gelirini hayvan derneklerine bağışlamıştı.

Magazin gündeminden bir türlü düşmeyen şarkıcı, evliliğini sonlandırdıktan sonra işlerinin açılmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda zam gelen sahne ücretlerinde ünlüler arasında ikinci sırayı alan Hadise'nin 1,5 ayda kazandığı para duyanları şaşkına çevirdi.

Hadise paraya para demiyor

Hadise paraya para demiyor

20 MİLYONLUK REKLAM

Takvim'in haberine göre; Evliliği boyunca iş insanının baskısıyla konser sayısını azaltan ünlü popçunun kazancı, 4,5 aylık sürede yaklaşık 6 milyon TL'ydi.

Boşandıktan hemen sonra eski gösterişli konserlerine son hızla devam eden Hadise, ilk iş olarak 350 bin TL olan sahne ücretini 500 bin TL'ye çıkardı. Dur durak bilmeyen Hadise, özel geceler ve yurt dışı konserlerinden de 1.5 milyon TL kazandı. Hadise'nin bu azmi ona 1,5 ayda 3 milyon lira kazandırdı.

Ünlü şarkıcı bunlarla yetinmeyerek biri kozmetik, diğeri de mücevher olmak üzere iki ayrı firmayla toplamda 20 milyon TL'lik reklam anlaşması yaptı. Ayrıca Hadise'nin yılbaşı konserinden de 3 milyon TL kazanacağı öğrenildi.

Hadise

Hadise

Hadise güzellik sırlarını ilk kez açıkladı: Saçlarımı 10 günde 1 kez yıkıyorumİLİŞKİLİ HABERHadise güzellik sırlarını ilk kez açıkladı: Saçlarımı 10 günde 1 kez yıkıyorum

Hadise boşandıktan sonra evliyken yaşadığı Riva'daki evde bir süre kalmaya devam ediyordu. Ünlü şarkıcının hakkında yeni bir iddia daha çıktı.

Hadise yalı dairesi aldı

Hadise yalı dairesi aldı

YALI DAİRESİ ALDI

İbrahim Çelikkol'un evinde kiracı olarak kalan Hadise'nin taşındığı öğrenildi. Bir süredir aradığı yalı dairesini Yeniköy'de bulan şarkıcı, 40 milyon lirayı gözden çıkardı. Şarkıcının önümüzde günlerde yeni evine taşınacağı konuşuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak Chinchilla Festivali'ni kınadı! Çocuklara karpuz dağıttığı anlar yüzleri gülümsetti​

Nebahat Çehre'den yıllar sonra gelen itiraf! "O yarışmaya katılmam yanlıştı"

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre'den yıllar sonra gelen itiraf! "O yarışmaya katılmam yanlıştı"
Pascal Nouma o hareket karşısında çılgına döndü! Hayranının parmağını kırıp yumrukladı

İLİŞKİLİ HABER

Pascal Nouma o hareket karşısında çılgına döndü! Hayranının parmağını kırıp yumrukladı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

Bakış açısı 1 yıl önce

et ile para . vergi değil zekat. habis pananın zekatı nasıl olur şüpheli. hadi ben kaçtm...

tepki 1 yıl önce

iyi de parasi yok zorda idi demek iyi para var bir de vergi verseler super olacak is yap amma vergi verme ne guzel sistem bu parayi nerde buldun diye devlet soracak vergi vermedi ise