Nebahat Çehre'den yıllar sonra gelen itiraf! "O yarışmaya katılmam yanlıştı"

Geçtiğimiz akşam bir televizyon programına katılan usta oyuncu "Nebahat Çehre" yıllar sonra bir itirafta bulundu. 15 yaşındayken katıldığı yarışma için pişmanlığını dile getiren Çehre, eski eşi Yılmaz Güney ile ilgili itiraflar da bulundu. İşte o itiraflar...

Müzisyen "Norm Ender", yemek danışmanı "Sedef İybar" ve mili karateci "Ali Sofuoğlu"nun katıldığı televizyon programında usta oyuncu "Nebahat Çehre" de konuk olarak yer aldı. Programın ilk başlarında şöhret yolculuğundan bahseden Nebahat Çehre'den yıllar sonra samimi itiraflar geldi. Birçok film ve dizide yer alan ve yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisindeki Firdevs Yöreoğlu karakteriyle de hafızalara kazınan usta oyuncu 15 yaşında katıldığı yarışma için yaşadığı pişmanlıktan bahsederken eski eşi Yılmaz Güney ile ilgili açıklamalar da yaptı.

Nebahat Çehre ve Fatih Altaylı

Nebahat Çehre ve Fatih Altaylı

"O YARIŞMAYA KATILMAM..."

Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle bilinen usta oyuncu 1960 yılında 15 yaşındayken katıldığı güzellik yarışmasında Türkiye Güzeli seçilmişti. Katıldığı bu yarışmayla ilgili yıllar sonra "15 yaşındaydım, benden iki yaş büyük bir arkadaşım katılacaktı başvuru için beraber gittik. Orada 'siz de katılın' dediler. Annem de güzellere çok meraklıydı. Anneme sordum, 'çok ufaksın ama istiyorsan seçmelere gir' dedi. Bilinçsizlikti, bence çok yanlıştı. Güzellik kavramını bilmiyordum, çocuk sayılırdım yani." itirafında bulunan Çehre yarışmaya katıldığı için pişmanlık duyduğundan bahsetti.

Nebahat Çehre güzellik yarışması

Nebahat Çehre güzellik yarışması

BEYAZPERDE SERÜVENİ'Nİ ANLATTI!

Şöhret yolculuğundan da kısaca bahseden Nebahat Çehre "İki sene boyunca sinema tekliflerini kabul etmedim. Taksim Sarayı'nda bir mimarın yanında sekreterlik yaptım, ardından da Çocuk Tiyatrosu'na başladım. Dostlar arasından bir menajer çıktı. 'Neden sinemaya başlamıyorsun?' dedi. Bir filme başladım şımarık bir salon kızını oynuyordum, rolü yarıda bıraktım. Bilinçsiz bir oyuncu ne yaparsa, 'ben zengin şımarık bir çocuğu değilim' dedim, özleştirmiştim kendimi. Sonra bir avukatlık rolü çıktı. Üvey babam da avukattı. 'Kanun Kanundur' filmiyle sinemaya başladım. 127 filmde rol aldım." dedi.

Nebahat Çehre

Nebahat Çehre

Nebahat ÇehreİLİŞKİLİ HABERNebahat Çehre'den Farah Zeynep Abdullah'a sert cevap! "Bu konular bize düşmez"

"YILMAZ'I BEN AYARLADIM!"

Eski eşi Yılmaz Güney için gülerek "Yılmaz'ı ben ayarladım" diyen usta oyuncu "Çok yakışıklık bir adamdı. Sinemadaki karakteriyle alakası yok. Disiplin, oyunculuk ve hayata bakış açısından bana çok katkısı oldu. Müthiş disiplinliydi, bende o kadar yer etti ki setlere ben disipline koymak istiyorum, antipatik oluyorum. (Gülüyor) Yılmaz çok ince ruhlu bir insandı. Eve bir gün çiçeksiz eve gelmemiştir. İç dünyası başka, dışa vuruşu bambaşka oluyordu." ifadelerini kullanarak yıllar sonra özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gönül Dağı dizisine izleyiciyi ters köşe yaptıran transfer!

Hadise boşandıktan sonra paraya para demedi! Kazancı dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Hadise boşandıktan sonra paraya para demedi! Kazancı dudak uçuklattı
Ezgi Eyüboğlu herkesi şaşırttı! Herkes onu doğal güzel sanıyordu...

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Eyüboğlu herkesi şaşırttı! Herkes onu doğal güzel sanıyordu...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0