Somer Sivrioğlu'ndan eski eşi hakkında çarpıcı itiraf!

TV8'de yayınlanan MasterChef programında jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu, çocuklarının annesi olan eski eşi hakkında ilk kez konuştu. Somer Şef, eski eşi ve kendi kariyeri hakkında yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü şef Somer Sivrioğlu, NTV'de yayınlanan 'Empati' programına konuk oldu. Sunucu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorularını yanıtlayan Sivrioğlu, eski eşi ve kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hayatının değişmesinde eski eşinin büyük katkısı olduğunu söyleyen Somer Şef, dikkat çekici bir röportaja imza attı.

Somer Sivrioğlu

Somer Sivrioğlu

"KENDİMİ YEMEK PİŞİRME KONUSUNDA YETENEKLİ GÖRMÜYORUM"

Ünlü şef, "Kendimi yemek pişirme konusunda yetenekli görmüyorum! Ben o formasyondan gelmedim, işletmeci ailenin çocuğuydum, işletmesini biliyorum. Annem bu işi biliyor, ben öğrenerek kendimi geliştirdim. İyi bir aşçı değilim, ama iyi bir şef olduğumu söylüyorum" dedi.

Somer Şef eski eşi hakkında konuştu

Somer Şef eski eşi hakkında konuştu

"İŞİMDE BAŞARILIYSAM ESKİ EŞİM YEMEK YAPAMADIĞI İÇİNDİR"

Eski eşi Aslı Sencer ile tam 20 yıl evli kalan Somer Sivrioğlu, eşi hakkında şu çarpıcı itirafta bulundu. Sivrioğlu, "İşimde başarılı olduysam eski eşimin katkısı var. Hiç yemek yapamazdı, aç kalırdık. Tek eksiği odur, müthiş bir anne ve müthiş bir yoldaştır" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bensu Soral performansıyla izleyenleri resmen ağlattı!

Ebru Gündeş paylaşımıyla mest etti! Sosyal medyaya damga vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş paylaşımıyla mest etti! Sosyal medyaya damga vurdu

BİR YORUM YAPIN 0